Jag hoppas få med honom på en liten jakt!

Så har lilla loppan varit på förskolan lite längre idag. Denna dag åt hon lunch där för första gången. Det hade gått hur bra som helst, till maten hade de bland annat fått majs , som hon älskar det, hon är verkligen totalt galen i majs och hade smaskat i sig både det och mat.  Som hon grät när jag lämnade imorse, jag hörde hur hon grät hysteriskt när jag stängde dörren. Hann tänka så mycket när jag gick därifrån. Att jag är en dålig mamma som sviker henne och lämnar henne där. Jag ville bara springa in och hämta henne. Men jag stålsatte mig och hoppa in i bilen. Åkte hem och grejade lite. Vi bestämde att de hör av sig OM det är något, satt med telefonen hela tiden. Men inget samtal ( SÅKLART). Men på något sätt går man och väntar. Snart kanske de ringer. Jag känner mig verkligen så halv när jag inte har alla barn runt om mig.

När jag sedan hämtade efter maten så hade det gått så bra, och för första gången var hon glad när jag kom, annars har hon brutit ihop i gråt och ”berättat hur hemskt det har varit” ni vet. Men hon var så glad , skrattade pratade , och vinkade glatt hejdå till Eva-Karin, hon kostade till o med på sig en och annan slängpuss. Då blir jag varm i mitt hjärta. ♥
Men hon var trött och somnade i bilen, så jag fick bära in en sovandes liten korv.

Hennes små söta läppar som man bara vill pussa ihjäl ♥ Imorgon ska vi testa att hon är ännu längre och sover där, jag tror och hoppas det kommer gå bra. Hon växer och känns så himla stor bara av att ha börjat på förskolan.

Nu ska jag packa in barnen i bilen och åka iväg till kidsens farmor en stund. En kopp kaffe och lite fika..
Tänk imorgon är Rickard ledig, hoppas kunna få med honom på en liten biljakt efter alla era fina tips både här och på instagram.
Jag tänker att vi iallafall kan börja med att kika runt på de olika alternativen, jag är nog mer för en 7 sitsig än vad Rickard är , men han brukar kunna förstå att jag har rätt tillslut, jag behöver hon bara få honom att förstå haha, Varför är karlarna alltid lite segare att förstå vad som är rätt ?;)


Puss på er! / Angelica

 

4 reaktioner till “Jag hoppas få med honom på en liten jakt!

 1. När ni ändå köper bil.
  Tänk 8 sits
  Det lönar sig 7 känns nu lagom. Men skönt med lite utrymme med packning
  .Oftast är dom bilgare än 7
  Lycka till

  1. Okej, ska tänka på det, fick tips på en modell 8 sits. Men ska kika vidare 🙂 tack för tipset! Kram

 2. vi satt i samma sits som er, hade en v70 och 3 barn! Vi ville också ha en volvo egentligen, men slutligen föll det på en fiat freemont! Bästa köpet till bra pris! Bilen känns dessutom lyxig (inbyggd dvd, barnen älskart), har stort utrymme och fantastisk och köra. stor bagageutrymme om man har ett säte uppfällt. Min bror köpte en 7sitsig hyundai eller hur den nu stavas, och de upptäckte sedan att när barn 4 skulle sitta bak så fick de inte in barnvagnen bredvid.. så tänk på att kolla det utrymmet väl!

  1. Tack snälla för tipset, det ska jag absolut tänka på.. Det verkar vara en hel djungel detta verkligen! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg