Vardag

När man själv tycker att man inte duger.

17 januari, 2019

God kväll. Idag har Rickard haft ledig dag eftersom han jobbar i helgen, och även jag , snart kommer vi få ordning på helgerna och vi istället kommer jobba om varandra vilket kommer underlätta massor eftersom det är lite bök med att kunna fixa barnvakt. Men som tur är ställer barnens farmor upp och har dom, det är jag väldigt glad för. Tänk om man skulle bo i en stad utan sina nära runt om, så jobbigt det måste vara. Jag fick iofs en förfrågan om ett samarbete för några år sen genom ett företag som hade nannys, himla smidigt för dom som faktiskt inte har släkt så nära. Det är inte alltid lätt att få ihop vardagen när man jobbar obekväma tider tillexempel.

Idag har Leona varit lite längre på dagis, hon har käkat lunch och även sovit där, det går bara bättre och bättre, det känns så himla bra och hon känns SÅ stor. Idag var den bästa lämningen, även om hon grät och tog av mig min mössa och ville att jag skulle stanna, så sträckte hon sig ändå till en av dagisfröknarna och jag hörde att hon slutade gråta innan jag stängde dörren. Känns skönt, så nu är jag snart redo för att köra igång helt på Neo. ♥
Har börjat förbereda inför våren också, jag är ju lite ivrig och längtar till varmare tider. Så har fått hem en fin vårjacka till Leona idag, ska fota den imorgon och visa er. Jag brukar ju aldrig vara ute i god tid så tänker att jag ska försöka vara det nu 😉

Alla barn är lite förkylda här hemma. NU börjar dom tiderna, Leia har varit hemma ett par dagar från skolan, men hon är fortfarande inte helt ok. Men hon har iallafall ingen feber. Men huvudvärk, täppt i snoken och lite ont i halsen. Jag hoppas det håller sig borta och inte blir värre.

Vi har försökt fixa lite här hemma, efter att vi hade renoverat klart allt, så har jag tappat inspirationen till att inreda. Ibland låser det sig i huvudet för mig, jag känner mig nästan lite blockerad. Har märkt att jag måste börja jobba lite med mig själv, Jag har mycket press att det inte duger. över lag är jag sån i allt, att JAG inte duger. Vem tycker att jag inte gör det? Det sitter ju enbart i mitt egna huvud. Men i dagens samhälle är det så väldigt enkelt att jämföra sig med alla människor runt omkring, och så tänker man men hur fasen kan de ha sådär snyggt och perfekt hela tiden?  Men det är ju inte möjligt, iallafall inte om det finns barn i hemmet? Jag kan plocka och plocka, men sen tar det ju två sekunder så har det jag plockat bort kommit fram igen.
Vi satte iallafall upp hängaren som har legat sen i somras, och helt plötsligt så finns det något att hänga sin morgonrock på istället för att lägga den på golvet. ♥ nåja, jag vet om att jag behöver tänka mig för och försöka bryta de negativa tankarna och vända det till positivt istället.


Det blev lite mer ombonat iallafall, även om jag ser att det behövs lite mer detaljer, men små steg..

Nu ska jag kika på Wahlgrens värld, såg att det är premiär idag. Följer ni det?

Kram/ A

Läs också..

6 Kommentarer

 • Reply Jennifer 17 januari, 2019 kl. 22:13

  Åh ni som har så himla fint! Blir verkligen inspirerad av att kolla på dina bilder. Önskar att jag hade lite av den talangen att inreda så fint.
  Och kom igår att du duger, precis som du är. Oavsett vad för prestationer du gör. Kram på dig och ta hand om dig!

  • Reply angelica 28 januari, 2019 kl. 13:56

   Tack snälla du för din värmande kommentar <3 KRAM

 • Reply Karin 18 januari, 2019 kl. 00:28

  Wahlgrens ett av dom många bra programmen nu.

  • Reply angelica 28 januari, 2019 kl. 13:56

   Visst är det =)

 • Reply Tova 18 januari, 2019 kl. 11:02

  Tips: fb-gruppen Family living the true story.
  <3

 • Reply Linda 20 januari, 2019 kl. 13:11

  Det är alla perfekta inredningsbilder med allt tillrättalagt som får oss att må dåligt!!
  Egentligen så bidrar du själv till det och genom alla fina bilder. Släpp bara! Fokusera på det som är viktigt på riktigt. Din kropp har ju tom sagt ifrån
  Var rädd om dig

 • Lämna en kommentar