Jag känner mig hel, och snygg vinterjacka.

-Inlägget innehåller annonslänkar-

God förmiddag, hur har ni det?

Vi är äntligen på banan är och friska här hemma, hurra. Vi får väl se hur länge det håller i, nästan så man går och väntar på att vi ska bli sjuka igen. Livrädd för RS också, det viruset har ju skjutit i höjden nu. Tänker på alla som ligger inne med sina små. ♥
men denna höst blir nog tuff och att det helt enkelt kommer bli mycket vabbande.
Men nu är vi glada att va friska och håller tummarna för att det håller i sig länge..

Idag jobbar jag hemifrån, är så glad att jag kan kombinera mina två jobb på ett bra sätt.. Ena dagen står man och räddar livet på små bebisar, och tar hand om föräldrar i kris, för att sedan spela in samarbeten och tipsa alla fina följare om tex produkter jag älskar. ♥ Sen har vi allt pappersarbete runt omkring, och det är väl det som är minst roligt. Men som sjävklart måste göras.


Tog en vacker bild i vår stad häromdagen när vi fotade inför ett samarbete.

Tänkte faktiskt passa på att visa upp vad vi fotade till, det är nämligen ett samarbete tillsammans med bubbelroom.se

Klickade hem en ny favoritjacka som jag kommer bo i under höst och vinter. Den har den där perfekta beiga färgen som jag älskar. Ni kommer direkt till jackan HÄR. Dessutom om ni använder koden 10AS så får ni 10% rabatt på en hel order, hur bra. Bubbelroom har ju en uppsjö av snygga kläder!

Och denna fina scarf, i jordnära brun ton, älskar den. Ni finner denna direkt HÄR

Som sagt det finns så mycket fint, och vill ni se mer så har jag delar fler av mina favoriter i story på instagram. In och kika och följ HÄR

Snart ska jag kila iväg och hämta ut lite produkter för kommande jobb, roligare än så blir nog inte denna dag. 🙂
Längtar tills eftermiddag , när alla är samlade , även om det uppstår kaos när alla är hemma, så är det så mysigt och jag känner mig alltid hel när alla är på plats hemma. ♥

Vad gör ni idag?

Stor kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg