Känns som en tung vecka framför mig..

God kväll. Sitter i soffan med Lucie i famnen…. eftermiddagen har mest bestått av att släcka bränder känns det som, de små har vaknade alldeles för tidigt imorse. Natten som var vaknade både de små och flyttades över till vår säng. Leona ramlade oturlig nog ur vår sängen kvart i sex imorse , och väckte Lucie med sina tårar sen var det bara att gå upp. Så nog är vi trötta här hemma idag.

Så de somnar nog tidigt ikväll, och vi vuxna med antagligen..

Jag har en tuff vecka framför mig, mycket jobb och på min lediga dag är det begravning för min farfar… det kommer bli fint, men också jobbigt. Det liksom hänger över mig lite och blandat med mycket jobb blir det tufft . Jag får försöka ta en dag i taget 🤎.

Tänk att det kan vara så tufft med sorg, även om han hade levt ett långt liv, så är ju döden så definitiv, och det gör ont att en människa som alltid varit med i ens liv , inte längre finns. Men jag hoppas han har det bra däruppe i himlen , och att han håller koll på oss här nere. Man inser också att man själv blir äldre när en generation av ens familj går bort, försöker att inte bli nojig av åldern…

Medans barnen var på förskolan idag jobbade jag hemifrån, mycket pappersjobb men också jobb med utkast som skulle iväg, så glad att ha bra utrustning med Wi-Fi inbyggt i kameran. Så att jag enklare kan fota mig själv , jag kopplar upp kameran till telefon, såhär kan de se ut 🙂

Jag hann få iväg utkastet i tid..

Köpt lite nya ljus för ett tag sen, tycker att jag kommit ifrån att inreda och fixa, men fått tillbaka suget nu, bara jag får lite energi ska jag ta tag i att måla om på nedervåningen, har färg som står och väntar . 🤎

Vad gillade ni ljusen? Visst är de fina 🙂

Nu ska jag snart lägga barn, och sen ska jag nog krypa ner i ett litet bad, sen tända ljus och mysa . Jag är inte mycket för hösten och kylan, jag gillar ju värmen, men det mysigaste med hösten är iaf att tända ljus 🤎

Kram

En reaktion till “Känns som en tung vecka framför mig..

  1. Jobbigt när en generation försvinner, de som varit med oss sen vi var små 😥
    Så jag förstår din känsla♥️
    Fina foton och undrar om jag kan göra så med min Nikon, får utforska det ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg