Jag ser ut som en nörd och ni missar väl inte?

God kväll fina ni! Mår ni bra? Som vanligt varje fredag så hamnar man i soffan helt slut.. Tror jag ska ta mig ett glas bubbelvin och njuta av Rickards sällskap. <3 

Jag har sedan en tid tillbaka tyckt att jag börjat se ännu sämre, så jag kände att det var lika bäst att boka en tid hos optikern. 

  
Och mycket riktigt så hade synen försämrats, ganska kraftigt dessutom. ”Det är på gränsen att du får köra bil utan”Trecvligt tänkte jag! Tantpoängen bara tickar på, snart är jag 30 år, halvblind , sliten och lite lätt lönnfet! Jag brukar säga till mina vänner som påpekar att jag är smal.. Att efter 30 kommer det gå utför. Jag får till svar att, nej du kommer inte bli fet när du fyller 30.. Vi får väl se..

Hur som, nya brillor behövs!_14A4016 _14A4017

_14A4025 _14A4028 _14A4055 _14A4057 _14A4069 _14A4070

Lånade hem pilotbrillor i färgen rosé , älskar den Färgen. Men tror man kan tröttna lätt på den.. Tänkter oxå att jag ska införslaffa mig två så jag kan växla lite.. Men det är en svår grej, kände mig inte alls bekväm när jag gick och provade.. Optikern tog fram ett par runda glasögon, det är tydligen poppis nu.. Jag utbrast att detta funkar inte. Jag ser ju ut som en nörd! Exakt i samma sekund inser jag vad jag har sagt och försöker rädda upp situationen. Ibland önskar jag att man kanske kunde hålla tyst :p 

Nåja, vad tycker ni om bågarna över? Ett par av dom är väldigt lika de jag har idag.. Funderar även på att besöka någon annan optiker i stan.. Se va de har för utbud. Vart köper ni era glasögon? Tipsa mig!!

  Här är de glasögon jag använder idag..

Det är verkligen en djungel 🙁 

Innan jag tar kväll vill jag påminna er om en fin rabatt..  

   
Ni har väl inte missat att shoppa denna så ni kan göra er vårfina? Den är väldigt bra, den är effektiv, ger en snygg ton och färger inte alls av sig. Ni hittar den HÄR. Den är väldigt prisvärd och dessutom är det 15% rabatt om ni använder er av VÅRFIN i kassan. Erbjudandet gäller tillomed 10/4 kl 24:00. Så skynda fynda! 🙂 

Skål och trevlig helg! 

Kram/ A

3 reaktioner till “Jag ser ut som en nörd och ni missar väl inte?

  1. Alltså jag var tvungen att kommentera – fick världens gapskratt när jag tänkte på : stora börret! Kommer du ihåg? 😉 Tycker du är snygg i brillorna längst ner av de två! Puss och kram!

  2. Jag köper alltid mina på direkt optik i Mjölby. De har erbjudanden på 3 för 1.
    Dock behöver jag bara 1 par så det sved på mitt konto nu i måndags, men men. Jag måste ju kunna se och jag ser typ inget utan glasögonen.
    Hoppas du hittar något du gillar 🙂

  3. Har inga glasögon själv (än..), men om jag behövt skulle jag definitivt gått till ngn butik där man får reducerat pris för fler. Har inte specsavers det också? Måste ju kännas bra att kunna byta mellan olika bågar, beroende på vilken stil man har för tillfället 🙂

    De du provat/visat på bloggen här var ju jättefina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg