Tillbakablick på liten Leia.

https://youtu.be/-rAhzvf5sfE

Det är så roligt att stöta på sånnahär gamla klipp.. Lilla Leia så liten hon var här. ♥ Nu är hon snart 6 år och ska börja förskoleklass efter sommaren. Det känns lite läskigt att hon blivit så stor så himla fort. 

Nästa är det dags för det sista utvecklingssamtalet på förskolan och veckan efter ska vi på det första föräldramötet på hennes nya skola. Ska bli intressant att träffa de nya människorna som ska ta hand om henne.
Ett nytt kapitel som förälder inleds. Det känns ju lite vemodigt måste jag säga. Men jag tror det kommer gå superbra!

Vad gör ni idag?
TACK för era fina kommenterar på mitt förra inlägg gällande bågarna. Jag tror ej de blir någon av just de två och jag ska kika vidare på specsavor!  Tack för tips! ♥  Just ja, har ni lust att tipsa mig igen? jag tänkte överraska familjen med en helg i våran huvudstad. Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg