Jag skulle aldrig sätta in den en gång till!

Jag har under flera års tid haft problem med preventivmedel, när jag har ätit p-piller så har jag alltid haft mycket biverkningar av dom. Så efter att jag fick Leia så bestämde jag mig för att testa kopparspiral eftersom att det är ett hormonfritt alternativ. Vilket funderade jättebra då, jag hade den insatt i ca ett år innan jag tog ur den och vi blev gravida med Lowa! Så efter att hon kom ut så var valet lätt , jag satte givetvis in en kopparspiral igen!

Denna gången hade jag den i drygt ett år och hade inga tankar på att ta ut den! Men sen började jag blöda vid mens, men denna gång så slutade aldrig mensen, och jag började få riktigt ont i magen. Så jag ringde upp till gyn och fick en tid direkt. Och när jag kommer upp så ser de att spiralen har flyttat sig och helt enkelt satt helt fel! Den hade börjat ”vandrat”. Förstår ni vad otäckt, det gjort faktiskt ganska ont när de tog bort den, samtidigt som det var en befrielse.


Bild lånad från Google!

Jag kommer aldrig använda mig av detta preventivmedel, jag har helt enkelt blivit avskräckt! Det kanske funkar för andra men inte för mig! Och imorse när jag gick in på Aftonbladet så hittade jag en artikel om just detta. Läs den HÄR!

Vad har ni för preventivmedel och är ni nöjda?  🙂

  Idag är jag fredagsfin i min älskade poncho ifrån Capri collection 🙂
Kram/ Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg