Jag trodde änglarna fanns, bara i himmelen..

Med tanke på alla omständigheter med allt som varit så sa kroppen ifrån i fredags. Jag fick migrän och kunde inte gå ur sängen. Allt kommer verkligen ifatt. Huvudvärken finns där fortfarande men absolut inte på samma sätt. Jag måste bara försöka sortera ut tankarna och försöka ta det lite lugnt. Det var in helt lätt att försöka vila heller med tanke på hur allt snurrade i huvudet med allt vi är tvungna att göra..

I lördagsförmiddag fylldes som sagt huset med massor barn ,  och Madde & Micke. De kom hit, alla kids var helt med på noterna. Nu var det dags för överraskning. I två dygn fick inte Rickard och jag besöka övervåningen. Vi tog hand om alla kids och försökte underlätta så gott vi kunde med att låta Madde & Micke fixa i fred. Men satan vad nyfikena vi var. Rickard försökte fråga ut barnen, men de var verkligen bestämda på att inte berätta. De avslöjade ingenting hur mycket Rickard än försökte lirka. Madde satte ut små hinder natten mellan Lördag & söndag för att ha koll på att vi inte gick upp. Men hur nyfiken jag än var så ville jag ändå hålla mig tills de var färdiga. Söndagskväll, då blev vi ivägskickade på riktigt. ” Åk till andra sidan stan, gör något bara hejdå” Vi spekulerade länge vad de kunde ha gjort däruppe.. Men jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte trodde mina ögonen när vi fick komma hem och se. Usch tårarna rinner när jag bara tänker på det.

Jag får nypa mig i armen, gå upp tusen gånger för trappen för att inte tro att detta är en dröm.
Har de gjort allt detta för oss?

De har totalrenoverat hela vårat allrum, från golv till tak, de har inrett, köpt nya detaljer och möblerat. Jag är mållös. Jag har svårt att få fram ord, svårt att greppa och ta in. De är VÅRA Änglar, dom kom precis i rätt tid. Allvarligt talat. För mig har dom räddat hela våran familj. Vi har nu kunnat flytta tillbaka barnen till deras rum på övervåningen igen och vi har ett fantastiskt vardagsrum♥
Madde sa någon dag, ” är det jobbigt att erat hus är i våra händer?” Inte ett dugg. Jag litar fullkomligt på dom, jag vet hur väl dom känner oss. Dessutom har ju kvinnan öga för detta. Det är bara helt otroligt hur de har kunnat vilja göra detta för oss. Hur ska vi någonsin kunna tacka dom nog? Dom har räddat hela våran familj från att gå i kras. ♥ jag kommer vara dom evigt t a  c k s a m ♥
Nu är ni nyfikna på hur det blev va? Före och efterbilder kommer nedan.

Såhär lämnade vi rummet i fredags… och nu ser rummet ut såhär!

Kan inte förstå att det är samma rum… Vilket jäkla jobb de lagt ned och det är så jävla fint!!

Vackra detaljer….De hade fixat en så fin vägg också, här har Rickard haft ett litet finger med i spelet. Postern med citatet, jag bara älskar
Best friends are people who make your problems their problems. Just so you don’t have to go through them alone.

Jag älskar verkligen vårt nya vardagsrum, det är helt perfekt. Har suttit nu här sen dom åkte, skämtosido, men vi är här nästan hela tiden, bara går och kollar och undrar om det verkligen har hänt. Det är så sjukt att det är svårt att ta in. Vi är tacksamma från djupet av vårt hjärta. Vi älskar er! ♥
Dom har räddat hela våran familj. Detta kommer jag leva länge på. Känner att hela rummet är gjort med kärlek och det ger hopp om huset övriga delar. Här kommer vi trivas. ♥ Jag blir alldeles varm inombords när jag vet att barnen varit med och valt färg på tapeterna. Och idag visade Lowa mig hur en riktig inredare piffar kuddarna i soffan hihi 😉

Har även fått en liten hörna för datorn som jag ska fota och visa er framöver, perfekt för mig när jag jobbar hemifrån och det finns utrymme för Leona att vara med då rummet är väldigt stort! ❤️

Jag känner ro i kroppen!

Puss

31 reaktioner till “Jag trodde änglarna fanns, bara i himmelen..

 1. Dom vännerna ska ni vara rädda om! Dom växer inte på trä’n som en sääär! Och här sitter jag o bölar lagom som jag ska åka till jobbet? Sååå fint! Tittar ner o kollar in det live i veckan❤️❤️❤️

 2. Änglar finns och vilka fina vänner ni har ❤️. Det blev jättefint ?. Jag följer både din och Maddes blogg. Läst om hur ni kämpat. Fina vänner ska man hålla hårt i och vårda ömt ?. Blev alldeles tårögd av inlägget. Många kramar till er och barnen ?.

  1. Tack för din fina kommentar <3 Så många tårar som kommit ned för kinden denna helg. Vi är så tacksamma men fortfarande i chock, det är SÅ mycket att ta in. De är världens bästa verkligen. <3

 3. Wow vad fint det blev ?? Och vilka fina vänner ni har ? Och vilket jobb de gjort ?? Dessutom har de tio barn att rodda runt en vardag med ? Sanna vänner

  1. Ja det är världens bästa verkligen! Riktiga hjältar <3 Vi är lyckligt lottade att ha så fina vänner <3

  1. Ja det blev verkligen helt perfekt! <3 Ja här uppe kan vi samla energin till att fixa det sista på nedervåningen. Det är helt otroligt att de fixat detta!
   Kramar <3

 4. Så jävla snyggt! Från mörker till ljus i dubbel bemärkelse! ????
  Jag såg dem allt i helgen när dem slet ?
  Helschysst fam Sandberg/Andersson o ni är ena änglar Micke o Madde- bra teamwork! ??
  Njut på nu! ?

  1. Ja verkligen i dubbelbemärkelse!! Så tacksamma verkligen <3
   Ja dom slet verkligen! Du får kika förbi och titta live någon dag!
   Kramar <3

 5. Hur underbart?!! Så himla fint! Måste bara säga att jag följt både dig & Madde länge, dig tackvare Madde faktiskt. Följt er mardrömsresa med huset, & plötsligt ser jag dig på Maxi en fredag em & har bara sådan lust att gå fram & ge dig en kram & säga väl kämpat & kämpa vidare, men var/är alldeles för feg så skickar en cyberkram istället!!

  1. Hur underbart som helst, overkligt att ta in verkligen. Vad roligt att du följer både mig och madde! <3

   Men åh, vad synd att du var blyg, det behöver du absolut inte vara, kom fram nästa gång! Det är alltid roligt att träffa er läsare!
   Tack så hemskt mycket för cyberkramen <3
   Tusen tack för din gulliga kommentar, den värmer verkligen! <3 KRAM

 6. Vilka underbara vänner! Och så fantastiskt fint det blev, rena drömmen ?

  Måste få fråga var soffan kommer ifrån? Precis en sådan vi letat efter!

  1. Ja det känns som rena drömmen , får nypa mig i armen, och går och tittar på rummet hela tiden =)

   Soffan har vi köpt på EM möbler för något år sedan, bland det bästa köpet vi gjort, den är superskön och snygg! =)

 7. Men så fint det blev hos er och vilka vänner ni har??? . Läste maddes inlägg milde tid vad jobbigt ni har haft det men nu ska ni se att det kommer bli mycket bättre för det kan det vara bli ??????????????kram

 8. Så fint det blev. Härligt med så underbara vänner som finns där i vått och torrt, nu verkar ha en sån fin vänskap.
  Så skönt för er att en tung sten släppt från axlarna så att ni orkar komma tillbaka och köra på i resten av huset. ❤

 9. Oh men så fantastiskt fint de har gjort! Vilka underbara vänner 🙂 Jag träffade Leia på Rusta i helgen, och när jag vände mig om för att titta efter dig och hälsa så var det istället Madde jag hälsade på och nu förstår jag varför haha. Var superstressad så hann tyvärr inte stanna och prata med Leia men ge henne en bamsekram från mig, saknar henne på förskolan nu när jag börjat jobba igen 🙁

  1. Ja dom är verkligen helt underbara. Hihi jaha gjorde du, va roligt. Ja nu förstår du varför, vi bytte lite kiddos under helgen <3

   Det ska jag hälsa henne. Jag förstår du gör de, måste kännas lite konstigt när många av barnen slutat nu när du börjat igen. Ta hand om dig.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg