Att få besök av änglar

Ungefär fem minuter efter att jag publicerade mitt förra inlägg så knackade det på dörren. Hela huset fylls av barn , glädje och skratt. Jag hade precis tagit en migräntablett, och kunde ändå stå upp som tur var. Madde och Micke kom in i huset och förklarade att vi inte fick gå upp på övervåningen mer. De har varit här i snart två hela dagar och vad dom grejar. Det är sån konstig känsla. Att dom grejar och styr med en överraskning, och vi har inte sett ett dugg. Jag är så nyfiken att jag spricker snart. Alla känslor är just nu så överflödiga att jag inte kan sätta fingret på dom. Jag tror jag är i chock. Vilken helg!

Madde hade med sig en stor bukett krya på blommor! Tårarna rann. Fylld med eucalyptus som är min favoritblomma, hon känner mig in och utan . Eucalyptus har jag även tänkt ha i min bukett när vi gifter oss. (Herregud det kommer verkligen så mycket saker emellan hela tiden). Har vi såhär fina vänner? Vad är det som händer liksom?



Medans dom har grejat så har vi tagit hand om och myst med alla barn! ♥

Leona fick inviga sin nya kofta som jag beställde för ett tag sen, och hon har hittat sina händer. Sötnosen.♥


Leia busar med Mathilde-Isabelle! =)
Vi fick testa på hur det är att ha tio barn då det blev det sammanlagt med alla våra kids!

Jag är SÅ spänd på vad som händer på övervåningen. Jag är fortfarande i chock. Det känns som vi fått besök av ”Madde & Mickes änglar”.

Såfort vi fått se, så kommer jag visa er. Väntar med spänning. LÄNGTAR! ♥

Hoppas ni haft en fin helg. Våran blev helt annorlunda mot vad vi trodde.
Tusen tack igen för alla era kommentarer, går in imorgon och besvarar er alla. Ni är också BÄST! ♥
Puss & Kram / A

4 reaktioner till “Att få besök av änglar

    1. Ja, det är lite svårt att ta in bara. Att det faktiskt finns så fina människor som gör detta för just oss. Det känns fortfarande overkligt. Jag ska snart visa er bilder <3

      Jag känner mig mycket bättre mot hur jag mådde tidigare i helgen, men har kommit på att jag måste försöka tänka mer på mig själv och ta det lite lugnare, för huvudvärken hänger med fortfarande dock inte lika intensiv. KRAM <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg