Jag tror hon påverkas av detta!

Som jag har saknat min familj dessa två dagar. Men jag tror det är lite nyttigt. Hela eftermiddagen och kvällen har vi umgåtts, myst, dansat,  och skrattat tillsammans. Så himla underbart verkligen att bara vara. Vi släppte alla måsten, tog en promenad till affären. Vi behövde ( i vanlig ordning ) komplettera inför kvällsmaten. Dock har jag blivit bjuden på världens godaste potatis! På jobbet fick vi ett smakprov och vi tillagade den idag, närodlat och SÅ gott verkligen! ♥

Igår hade jag Leia hemma från skolan, hon vaknade med huvudvärk. Hon har haft huvudvärk till och från ett tag, och eftersom hon verkar se lite dåligt på ena ögat. Vi väntar på remiss till ögon från när vi var hos skolsköterskan, hur lång tid kan sånt ta? kan det ta flera månader innan man får en tid? Vi har ju varit med henne en gång tidigare när hon var mindre, och minns inte att vi fick vänta så länge på tid då. Kanske annorlunda nu när hon är äldre?
Tråkigt iallafall att gå och vänta när det förmodligen är så att hon behöver glasögon och att hon påverkas av det.

Hoppas på att de dyker upp en tid snart.

Jag själv känner också att jag skulle behöva gå och kolla synen igen, även om det inte var så längesen, de glasögonen jag köpte sitter inte alls bra på näsan, och de andra ”slit och släng” jag har ser jag dåligt i. Har också haft huvudvärk länge så borde nog ta tag i det också. Kan vara bra att utesluta saker och ting, vet ju att huvudvärk kan komma av andra orsaker. Jag känner att jag behöver vara lite försiktig, är så rädd att få tillbaka riktiga migränanfall. Men ska ta tag i det, kanske räcker som sagt med en undersökning och nya brillor, Rickard skulle med behöva nya glasögon, flera flera år sedan som han bytte.


Börjat uppdatera barnens garderob lite smått med, shit vilket kaos det är , mycket kläder som är försmå osv. Leia har dragit iväg som en galning på längden.

Morgondagens planer imorgon, färdigställa  ytskiktet i barnens garderob , sen ska vi fortsätta att fundera och greja med köket. Även om vi egentligen inte ska ändra så mycket, vi kan inte ändra själva planlösningen direkt för att väggen mellan kök och vardagsrum är bärande. MEN det är ju ändå sjukt mycket som ska klaffa. Jag tänkte att de skulle vara lätt att fixa köket, men jag får sån beslutsångest. Över minsta lilla sak, handtag tex. Jag känner mig så fruktansvärt osäker. Ni som byggt om era kök, hur fasen kunde ni ta beslut och inte vara rädda för att ni skulle ångra er?

Imorgon ska ni få en rejäluppdatering kring köket och se hur vi tänker, så kanske ni kan hjälpa med inputs, jag vet ju att ni är BÄST!

Nu ska vi ta fredagsmys på en lördag, missade idol igår så det ska vi se ifatt nu.
PUSS!

6 reaktioner till “Jag tror hon påverkas av detta!

  1. Åh jag skulle nog med behöva köpa nya glasögon för det va ett par år sedan men det är ju sååå tråkig kostnad, speciellt när jag knappt använder dom utan kör på linser hela dagarna och glasögon hemma på kvällarna.

    Spännande att läsa mer om era köksplaner för jag va lika velig jag när vi gjorde om…. Men fasen så nöjda vi är 🙂 Nu vill jag bara ha dit nåt elektriskt så jag kan hänga 2 stora julstjärnor i öppningen in till vardagsrummet när det nu börjar närma sig.

    http://lotte4.blogspot.se

  2. Vi behövde inte alls vänta så länge när vår dotter blev remitterad till ögon från skolsköterskan. Hon gick med huvudvärk ofta. Så mitt tips är att ringa dit hon blivit remitterad och höra vad de säger, så hon inte ”hamnat mellan stolarna”..!
    Spännande med köket, och inte minst barnens walk-in-closet !! Du måste lägga upp bilder på den, är jättenyfiken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg