Jag vågar nog säga att jag vunnit!


Spökjakt, bus eller godis, läskiga spindlar och fint sällskap! Vi spökade ut oss totalt igår. Rickard var någon slags läskig spökzombie, kidsen var rödluvanzombies och jag var en vampyr utan vampyrtänder, de fastnade inte när jag försökte få dit dom, jäkla skit! Fotade inget heller, det var för mörkt helt enkelt! Det sämsta med hösten/vintern. Man är begränsad när man ska fota.

 Madde , lilla Bambi eller liknade med sin egna lilla jägare, lite rolig utklädnad, och vi fick många skratt när fantasin flödade.

Gick förbi hemma hos Camilla, som jag vet läser här 🙂 hon lyckades få en bild på oss alla 🙂

Vi fyllde hela deras hall, barnen blev nöjda och slapp busa 😉 tusen tack igen♥

Idag tar vi det lugnt här hemma, lång sovmorgon och vi tar allt i slowmotion. Rickard fixar det sista i barnens garerob, snart är den färdig 🙂 vi har också bestämt oss för vilken leverantör till inredningen, tror det kommer bli riktigt bra. Det känns bra i hjärtat. ♥

lite uppdatering kring köket också, jag måste bara säga att jag älskar er!! Påriktigt, varje kommentar ( som är till min fördel gällande kaklet haha ) har jag tryckt upp i Rickards ansikte.. jag ser ju på hela honom hur han håller med, men han försöker stå på sig, men vet ni, jag tror jag vågar säga att jag har vunnit fajten. Som många av er sagt, klart man ångrar sig om man inte river det! Så tusen tack för allt ert stöd! Räknar ner till vi ska börja riva, i-landsproblem kanske , men tanke på hur vi haft det med resten av huset så kräks jag en aning på att köket ser ut såhär!

Har fått lägga över en matta som gör att barnen inte skadar sig, ni ser ju att de sitter vassa metallbitar i klickgolvet. Jag skar mig själv på den rätt rejält när vi rev, så inte sugen på fler skador! ❤️

Nu ligger jag i ett bad innan vi ska ta en promenad till affären, min skuldra värker extra, hej kyla!

Drömmer mig bort mot varmare breddgrader! Tänk att ligga på en strand, omringad av hela min familj utan några måsten. Drömmer om att kunna ta med en och annan kärring som kan va barnvakt, vilken dröm!!

Tittar in lite senare och visar lite mer från vårt vardagsrum, sakta men säkert börjar det ta form.

Hoppas ni får en fin lördag! ♥

Puss & Kram

3 reaktioner till “Jag vågar nog säga att jag vunnit!

  1. Tack för det ovanligt stora Halloweenbesöket. Ni gjorde vår kväll, helt klart! ??? Det var så kul att lyssna igenom Maddes livesändning i efterhand..jag hade ju missat en del av vad ni sa där bakom hela högen av barn! ?
    Ang. Kaklet i ert kök håller jag nog med många andra. Även om det ser helt ok ut nu så blir det lite synd att inte få nytt och fint där också. Man vet ju inte om det passar exakt mot nya skåp och bänkskivan sen heller! Ha en skön söndag! ?

  2. Glömde skriva…
    Här har du en kärring som både gillar och har stor erfarenhet av både barn och resor, ifall nu alla andra kärringar i er närhet skulle vara upptagna! ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg