Vilket kakel tycker ni? Och Lowa vill tipsa om hennes nya favoriter.

-annons i samarbete med babyshop.se-

Stort tack för allt ert engagemang angående köket, jag ska svara er personligen imorgon. Men jag har läst varje kommentar och jag är SÅ tacksam för alla tips. Just nu har vi en diskussion internt om vi EV ska behålla kaklet som sitter? Jag säger att vi ska riva det, medans Rickard ( Med medhåll från Madde, GRR! haha!) Tycker att vi ska behålla det, vad tycker ni? Egentligen är det ju inget fel på kaklet, men jag hade personligen inte satt kaklet så som det är idag om jag fick bestämma. Jag slänger in en bild så får vi se om jag får medhåll att vi ska byta eller om Rickard får som han vill. Kommentera gärna vad DU tycker! ♥ Va ärliga, även om jag hoppas ni håller med mig haha 😉 Jag vet ju att man ibland får går halva vägen var 😉 Bilderna är som ni ser tagna innan vi flyttade in och renoverade allt! MY GOD vad man glömmer fort.

Idag har vi fullt upp, de stora kidsen fick en ledig dag hemma och jag ska snart åka iväg och jobba inne på Neo-Iva! ♥ Det var ett tag sedan sist, så det ska bli roligt. Barnen ska få besök av sin kusin i eftermiddag och de har planerat pyssel på schemat! =)

Innan jag skyndar vidare vill jag visa upp lite mer kläder till barnen. Jag har fått ett nytt favoritmärke, Little-LuWi, det kommer ifrån London och är ett klädmärke från 6månader till 6år. När jag såg deras mönster så blev jag helt förälskad.  Så jag vill i samarbete med babyshop.se  Vill Lowa bland annat visa upp sina favoriter.  Snyggt, mjukt ekologiskt bomull och kidsen älskar det. Till Leona valde jag några storlekar större så hon har något att växa i 🙂Gillar att det är väldigt unisex och att man kan matcha det precis som man vill=)


Visst är det fint med alla fina print inspirerade från våra djur. ♥ Ni kommer direkt till kläderna HÄR

 

Nu måste jag stressa vidare! Glöm inte tycka till i kommentaren om kaklet, Tusen tack på förhand! ♥
Puss på er!

20 reaktioner till “Vilket kakel tycker ni? Och Lowa vill tipsa om hennes nya favoriter.

 1. Jag tycker det långa, kortväggen med kakel är ful. Det andra som sitter över bänkarna är ok. Men samtidigt beror det ju mycket på vilket golv, luckor och bänkskiva ni väljer…. Det kan bli snyggt att behålla kaklet över bänkarna, men så som det ser ut på fotona nu är det inte fint…

 2. Håller med dig kaklet ska bort.Inget fel på det men som
  det satt.Gillar inte färgen och storleken.
  Finns så mycket bättre och snyggare behöver inte kosta mycket.

 3. Hej! Så kul att ge tips och råd, jag är superengagerad i er köksrenovering haha älskar ju det här med inredning!
  JA ni kan gott behålla det kaklet, det är snyggt och skulle bli jättefint ihop med vita el marmormönstrade bänkskivor och vita el gråa luckor. Det är ju en kostnadsfråga också, egentligen skulle det kanske räcka med att måla om skåpsluckorna i vitt eller grått om det går, och så bara nya bänkskivor, och så ta bort överskåpet längst ut kanske för mer rymd och luft. Så JA det nuvarande kaklet är fint och inte alls fel att behålla! Fina kläder söta Lowa visar. Kram

 4. Jag tycker absolut INTE att ni ska spara kaklet. Det blir inte bra. Tänkt när allt annat är nytt och fint och det gamla kaklet sitter där, då kommer du att ångra dig!

 5. Jag tycker kaklet är ok bara ni byter luckor!
  Annan idé är att tapetsera ytan och sätta en glasskiva framför. Snyggt,lätt gjort och lätt att hålla rent. Inga hemska kakelfogar.

 6. Åh finaste Lowa! Liten söt modell minsann. Kaklet är snyggt dock inte på väggen. Sagt är sagt?❤️

 7. Nej nej. Nytt kök nytt kakel. Detta är ok men jag personligen gillar inte sättet det sitter på samt storleken. Mkt snyggare med stora kakelplattor 🙂 jag tror ni kommer ångra er om ni inte byter!

 8. Vi tapetserade över vårt kakel, blev superbra! Det krävs en del förarbete: rugga ytan, spackla så det blir slätt, våtrumsprimer, tapetsera, lacka med ett starkt lack 3 ggr. Vi använde golvlack. Det har hållt jättebra trots att de har några år på nacken. Tröttnar man är det bara att tapetsera nytt ☺

 9. Jag tyckte kaklet var fint? men det beror ju också på vilken planlösning ni kommer välja, ni blir kanske mer begränsade i övrigt om ni ska anpassa inredningen efter det nuvarande kaklet? Sen kanske det också är värt att fundera på om du skulle gå och störa dig varenda gång du ser kaklet i framtiden med den nya inredningen eller om du kommer kunna komma över det om det sitter kvar? För annars är det ju bara att byta det nu 🙂

 10. När man ändå river ner allt så kan man likaväl sätta nytt kakel. Inte säkert att det gamla kaklet passar ihop med nya köket! Så röster verkligen på annat kakel!! Lycka till!

 11. Ta bort kaklet ni kom ångra Er när allt annat I köket är nytt och fräscht! Lycka till med renoveringen! 🙂 Jätte fina kläder till tjejerna

 12. Jag hade målat luckorna vita och köpt lister (socklar?) nertill. Och sparat pengar till köket som ni egentligen drömmer om, att kunna öppna upp väggen.
  Känns lite som att slösa att renovera nu när ni egentligen drömmer om något annat, då känns det smartare och mer miljövänligt att göra det provisoriskt nu för att sedan få ert drömkök.

 13. Nytt kakel! När nya fina köket kommer på plats kommer ni ångra att ni inte bytte det gamla kaklet! Är en sådan liten kostnad i det stora hela, då skulle jag hellre spara in på något annat!

 14. Hej!
  Riv bort kaklet du kommer ångra dig annars.
  Vi hade också typ sådant där små rutigt förut som jag aldrig riktigt gillade när vi valde det. Tyckte aldrig om det så maken fick byta ut det efter ett tag? har sedan haft det jag ville ha från början. Så riv bort.
  Jätte fina kläder du hittat till tjejerna.
  Ha det gött!

 15. Jag hade bytt om man ska renovera hela köket. (Vi har bytt både färg på luckor, kakel och handtag fler ggr. Det är inte det som är det dyra.) Däremot skulle jag kunna tänka mig att behålla det om ni vill spara pengar och då bara sprutmåla alla luckor och brunt till kritvitt och sätta svarta handtag till. Golvet skulle jag också spara i såna fall. Då skulle ert kök bara kosta runt 10.000 om ni bara sprutmålade luckor och bytte handtag. Annars bort med allt och göra om rubbet.

  Själv skulle jag aldrig byta till vitt kakel och då menar jag 10×10. Det tycker jag ser ut som ett slakthus. Det sitter överallt och är trist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer