Jag vill inte leva ensam på ålderns höst…

Vi har haft riktigt hektiska dagar ett tag framförallt på jobbet, det är vår bästa tid nu under hösten och framförallt till högtider som fars dag. Vi har verkligen skickat många försändelser så många pappor, morfar, farfar osv kommer bli glada därute i vårt långa land och runt om i Europa.

Påtal om morfar, barnen har tyvärr inte någon jättenära relation till sin biologiska morfar av olika skäl, vi är inte osams på något sätt så, men vi ses helt enkelt inte så ofta. Så kan det ju vara.

Därför är det faktiskt extra roligt att min mamma äntligen träffat en man. Alltså tack Gud säger jag, nu slipper jag tjatet ” jag vill inte va ensam på ålderns höst” ” jag är med på de där badoo” ” äsch jag tog bort mig därifrån , verkar bara vara massa puckon” ” Näe, nu är det någon som har skickat en bild på en snopp här, vem fan gör det? ” äsch jag kanske skulle dejta ändå” ” jag ska bli nunna” ” jag vill dela mitt liv med någon” ja ni hör ju själva , såhär har det låtit det senaste 10åren, öronen trillar av på mig snart!!!

Men för ett tag sen så hade hon äntligen träffat  någon, som vi alla varit supernyfikna på, så igår bjöd mamma oss på taco-tisdag! När vi sedan satt i soffan efteråt som kom hennes egna lilla hunk innanför dörren! Jag förstår att hon blev kär i honom faktiskt, så himla mysig verkligen. Lugn och inte stressad! Perfekt för mamma 😉 och han fångade mig direkt genom att vara hur gullig som helst mot barnen. Engagerad, frågade barnen saker , lyssnade och var ärligt intresserad. Lowa kröp upp i knät och myste och spelade spel ganska direkt ♥ så fint!

Mysigt, vi ser fram emot nästa träff 🙂 Välkommen in i vår tokiga släkt och familj!
Kommentera gärna ett grattis så vet jag att min mamma blir superglad 😉 ♥

När vi åkte hem så fick vi oss ett gott skratt , lowa säger i baksätet ” vet du vad jag tror mamma, jag tror Micke såg på mormor att hon behövde en kille Hahah! ” ♥

sov gott alla fina ni som kikar in här, imorgon får ni hålla utkik, för då ska ni få se förvandlingen av barnens egna walk-in closet!

Puss / Angelica

8 reaktioner till “Jag vill inte leva ensam på ålderns höst…

  1. Så himla mysigt för din mamma och er ❤De är ju så värdefullt att kunna umgås ❤❤Min pappa ville ta en time out ?De är nu 2 år sen Anledningen att han retar sig på nått vi gjort Lite hårt att bryta med en hel familj kan ja tycka FÖRÄLDER är man ju hela livet Livet är för värdefullt och man ska ta vara på varandra ❤❤Kramar till er alla ❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg