Förvandlingen i barnens Walk-in closet!

-Annons i samarbete med Elfa.com-

Efter att ha renoverat otroligt mycket under en kort period. Så kände jag att jag ville att vi skulle renovera något som vi faktiskt ville, något roligt som vi väljer att renovera och göra det i vår takt. På övervåningen finns en walk-in closet, som vi bestämde sedan länge att Leia och Lowa skulle få dela på eftersom de har varsitt rum på övervåningen.
Denna var inte renoverad alls och 70talet hade verkligen flyttat tillbaka, med små medel gjorde vi en liten förvandling. När vi berättade för de äldsta barnen vad vi skulle göra jublade dom.. Dom tyckte det skulle bli så roligt, och jag förstår att de faktiskt skulle tycka det var roligt att göra något som var endast till dom. ♥

Här kommer lite före-bilder.

Barnen har som sagt varit med och hjälpt till under denna renovering=)

När målningen var färdig var det dags att lägga golv, vi valde en heltäckningsmatta dit, en lite mörkare grå som bröt av mot det vita, det blev Så fint verkligen, mattan fick vi levererad hem till dörren. Hur smidigt, men stackars tjejen som levererade, jag kom upp helt yrvaken på morgonen, jag hade precis somnat efter att jag hade jobbat natt, Rickard skulle ta emot leveransen men hade glömt och var inte hemma just då ;( men det gick bra ändå 🙂

 

Sån skillnad , man kan ju inte tro det är samma garerob.

När vi väl renoverat färdigt var det dags att börja kika efter olika förvaringsmöjligheter.. Herregud det är en hel djungel, nu är denna walk-in closet inte så jättestor plus att den har snedtak. Så vi var ute efter en flexibel inredning , eftersom vi verkligen ville maxa allt utrymme på absolut bästa sätt. Efter att ha tittat runt lite så beslutade vi oss för att välja Elfa! Att vi valde just elfa som leverantör är för att de har så oroligt smarta lösningar, Plus att de gör måttanpassad förvaring just för det behovet man behöver. Perfekt för vår del med tanke på all snea vinklar och vårer. Barnen satt i sin egna walk-in closet och kikade i kataloger, och fick själva ge önskemål på hur de ville ha det. Det finns så mycket otroligt fiffiga saker.

Vi kikade noggrant hur vi ville ha det, och mätte många gånger i garderoben så att det hela skulle bli rätt. Jag vet att Elfa har många återförsäljare runt om i vårt land och man kan alltid besöka någon av deras butiker för att ta del av deras expertis, få rithjälp och även tips på hur man kan utnyttja sitt utrymme maximalt på bästa sätt.
Går ni i tankar om att strukturera upp hemma bland era garderober, så tycker jag ni ska kika in HÄR för mer inspiration!

När allt var klaffat och klart så la vi vår beställning, Vi valde även hemleverans här, så himla smidigt att få hem alla produkter hoppackade, för det blir en del kan jag lova =) och levererat fram till dörren. Igår blev den färdig. Barnen flyger på moln här hemma. Ni ska få se inom kort hur resultatet blev!

Nu ska jag fixa till mig och åka ner till jobbet, idag var jag elva miljoner saker att göra känns det som. Kikar in senare!

God morgon! ♥

 

4 reaktioner till “Förvandlingen i barnens Walk-in closet!

  1. Så fint, vilken förvandling! Hoppas ni inte är sjuka utan mår bra alla, men ni kanske bara har fullt upp. Ser fram emot nytt inlägg och få se det färdiga resultatet. Ha en fortsatt fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg