Jobbigt samtal och vilken färg tycker ni?

Dagarna bara susar förbi. Det har varit intensivt sen i helgen. Min mamma ringde mig tidigt i fredags fm och berättade att hon låg på akuten och hade fått tarmvred. Jag blev så orolig och nervös, vi har ju redan mycket omkring oss och så detta. Släppte allt jag hade för händer och åkte till henne. Helt plötsligt ändrar man om o fokuset är endast där. Oron att inte veta vad som skulle hända, och att de skulle ta sån lång tid för dom att få tag i en läkare som kunde bestämma vilket sjukhus hon skulle få komma till. Timmarna gick, att se mamma lida var så himla jobbigt. 🙁 Efter en stund var jag tvungen att lämna mamma för att åka hem till min familj.Vi visste där och då inte ens om det var säkert att hon skulle få operera sig än. Tillslut blev hon transporterad till Vrinnevi sjukhuset i Norrköping. Som tur var ringde hon mig så snart hon kommit fram. Då skulle hon få en operation inom två timmar. Så skönt. Men att vänta. Fy för väntan på att höra att allt gått bra.
Jag åkte hem till hennes lägenhet, plockade ihop lite hygienartiklar och kläder som jag visste att jag skulle med till henne dagen efteråt. Stod där i hennes sovrum, plockade bland hennes saker. Grät en skvätt. Orolig, och rädd. Rädd för att hon inte skulle överleva. Tankarna for åt alla håll. Läste på lite, och fick mest upp skräckhistorier som man alltid får när man googlar. Man borde inte googla, men man är ju så dum för man vill så gärna läsa och förstå. Men jag inser att det inte är något att leka med och att det faktiskt kan vara livshotande. Mina systrar var på annat håll i landet , åh vad jag saknade dom just då. Det hade varit så skönt om vi var samlade och kunde hjälpas åt. ♥ Men jag uppdaterade alla hela tiden och hade stöd från familj och vänner. ♥
Men jag kan nog inte beskriva nog hur lättad jag var när hon ringde från uppvaket och sa att allt hade gått bra!

Vi försöker njuta av dagarna så gott det går, men barnen blir lätt rastlösa, vi har varit nere på stranden nästan varje dag, jag har dock hållt mig i land, jag är sån badkruka! Idag ska vi hålla oss hemma och bara vara i trädgården, det sämsta är att man ser alla måsten, men nyttigt. Ska öva på att inget göra! ♥

Det är inte ofta, men ibland ca två sekunder som dom håller sig sams, och till och med håller varandra i händerna, jag höll på och trilla baklänges! För just nu känns det mest som de går på varandra och framförallt retas, den ena retar den andra och sen är slagsmålet igång! Någon som känner igen sig? 🙂


Leona tycker det är lite läskigt att vara på stranden, hon är lite rädd för sanden. Men tycker hon börjar vänja sig mer och mer, igår doppade hon sig ordentligt tillsammans med Rickard och ville helst inte komma tillbaka upp på land igen=)

Lilla sötnos! Hon som flyttat in i eget rum nu, så ovant. Jag vet inte varför det har varit så jobbigt att flytta in henne till eget rum, men det funkar jättebra och hon sover som en liten prinsessa. Vi håller på och inreder för fullt, sakta men säkert.
Ska visa er lite bilder senare, men det blev SÅ mycket bättre när vi bytte ut tapeten till färg istället!  Nu är det bara små detaljer som saknas, och framförallt det gamla skåpet. Måste påbörja målning av det! Jag har fortfarande inte bestämt mig hundra, jag hade tänkt att måla skåpet rosa, men sen ångrade jag mig och tänker kanske grått.. Jag hade omröstning på instagram och det flesta tyckte grått. Jag kanske skulle köra en frågestund här med, så vad tycker ni? skåpet målas Grått eller rosa? ( gammelrosa färg isåfall ) Lämna gärna en kommentera så jag kan bestämma mig haha! 
Här kommer en bild på skåpet hur det ser ut idag.

Tittar in lite senare och visar hur Leonas rum ser ut just nu! ♥

Hoppas ni får en fin dag!
Kram / Angelica

8 reaktioner till “Jobbigt samtal och vilken färg tycker ni?

 1. Jag skulle ta bort dörrarna och ha en öppen förvaring.
  Grå på utsidan och puderrosa inuti!!?

 2. Min mellandotter hade tarmvred när hon va 10 månader. Usch, önskar ingen att få uppleva de. Vi sökte vård 5 gånger innan dom tillslut tog oss på allvar och gjorde ett ul på tarmarna. Innan dess hade dom kommit med alla möjliga konstiga förklaringar till hennes mående och konstanta spyor, magsjuka, tandsprickning m.m. Man känner sig verkligen såå hjälplös och rädd i en sån situation.. Skönt att lilla mamma mår bättre ?

 3. Tarmvred kan ju komma av olika anledningar. Jag har haft det och det var riktigt akut men en del får ligga och bara typ vänta ut det så att det går över av sig själv. Det är väldigt olika. Ont gör det, finns ingen medicin som tar bort smärtan. Bara att bli sövd.
  Hoppas hon kryar på sig snart.
  Jag vet inte vilken färg, är det grått i rummet? Tror grått ändå.

 4. Precis som Karin inte måla. Var ska skåpet stå.
  Kan vara fint att blandagammalt och nytt.
  Angeliqa du kan och du vet du är duktig.
  Kram birgitta

 5. Är det grått i rummet blir gammelrosa jättefint.
  Så skönt att det gick så bra för mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg