Valla barnen på Valla och en intensiv dag.

Nu ska jag precis snart slå ihop mina ögon och hoppas på en natts sömn. Idag har varit en jäkligt intensiv dag. Ett samtal imorse gjorde hela dagen vändes upp och ner och jag har fart runt mycket i bilen och varit ett med mobilen hela tiden, varit orolig och nervös. Men efter ett samtal ikväll så vet jag nu att allt gått bra. ♥  Nu kan jag slappna av. Känner mig verkligen så trött inombords, det är så himla svårt att samla energi 🙁 Jag måste inse att det tar tid. ♥

Vi är dessutom krassliga här hemma fortfarande, denna förkylning är inte och leka med, Leona är jättesnorig och ögonen rinner.  🙁 Lowa äter sin sista kur av penicillin imorgon vilket känns skönt. Nu ska bara resten av oss bli lite mer friska och bli av med rethostan.
För att skingra tankarna idag och komma hemifrån en stund så åkte vi till Valla i Linköping, de har gjort iordning där med ny lekpark och de hade även öppnat ett jättemysigt fik. Det var skönt att komma iväg och tänka på annat en stund.

Våran tandlösa lilla unge, hennes hår växer som ogräs så vi måste se till att det fixas till, det är dessutom väldigt tjockt och varmt såhär på sommaren =)

Leona trivdes bra i vagnen hon. ♥


Ett ny öppnat cafe, jag minns att vi tidigare gått förbi denna lilla röda stuga, när det vari helt ödsligt, så det var roligt att de har byggt upp detta, smarrig glass dessutom!

Det var skönt att komma iväg på en liten dagsutflykt, när vi mår bättre ska vi ta en tripp till Gränna och kika när de gör polkagrisar. Har ni varit i Gränna någongång? Det är också himla mysigt och inte alls så långt ifrån där vi bor.

Nu ska jag sova lite. Tittar in imorgon igen, då är det dags att heja på Sverige igen! Heja HEJA!

Puss. / A

4 reaktioner till “Valla barnen på Valla och en intensiv dag.

  1. Kan starkt rekommendera Visings ö om vädret är på topp, Borås djurpark, Dinosaurie museet i Nässjö. Perfekta dagsutflykter??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg