Julen närmar sig och mitt första tips!

Krypt ner i soffan framför brasan. Älskar att sitta framför elden. Rogivande. Sitter och drömmer mig bort efter en resa. Tänk att ligga på en varm strand med en drink i handen. Fy satan vad gött, vart åker man utan att det kostar skjortan? Ingen erfarenhet alls att resa med barnen.. ♥

När jag var liten åkte vi bort över jul ett år till Kanarieöarna. Väldigt skönt faktiskt på ett sett och slippa all julstress med allt vad det innebär. Samtidigt var det lite märkligt att tomten kom till hotellet när det var mitt i sommaren. Även om det är mycket kring jul så tycker jag ändå det är mysigt för barnen , att man skapar sina egna traditioner. I år vet jag inte hur vi ska fira riktigt, dags att börja fundera kanske. Hur firar ni er jul? Åker ni runt eller firar ni hemma?

Påtal om jul tänkte jag i samarbete med playmobil tipsa er om deras nya kollektion som våra barn fullkomligt älskar här hemma,

De kan försvinna upp på övervåningen och leka i timmar.

Så har ni börjat fundera på vad ni ska köpa till barnen i julklapp så kan jag tipsa om detta,

Se och läs mer om det HÄR

O som ni vet så ska vi ja en del kaos framöver så jag tänkte föreberda alla julklappar i tid, men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte lyckas iallafall, men min inställning är att jag ska lyckas 😉

Nu ska jag kika ifatt familjen annorlunda, första avsnittet när min fina vän Mirka är med.♥ ni tittar väl? 🙂

Ta hand om er! Puss o kram

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer