När dygnen behöver fler timmar..

Jag önskade verkligen att dygnet hade fler timmar just nu. Vi får inte riktigt ihop allting. Men snart är det helg, ser fram emot det.♥
Lowa är fortfarande hemma för sina ögon, ögat är inte alls lika rött längre efter att vi smörjt med salva. Dock fick hon inte komma tillbaka till förskolan förrän på måndag, vi vet inte ens till tusen om hon har ögoninflammation, hon har varit röd i ögat men ögoninflammation brukar ju kleta och rinna mer? Men man måste tydligen vara hemma längre än när man har magsjuka, lite konstigt kan jag tycka… men men=)
Det funkar väldigt bra ändå, det är ju tur att vi har snälla barn. ♥

I eftermiddag har jag tänkt att vi ska fortsätta med barnens walk-in closet, det måste bli färdigt med ytskiktet inom kort, i mitt huvud hade jag planerat för länge sedan, men ibland får man skjuta upp saker och ting.
Men jag håller på att bli lite lätt galen av det är kläder precis överallt och ingen ordning alls. Jag har en förebild på hur kidsen garderob såg ut innan vi röjde den, men jag vet i tusan om jag ens vågar visa den röran? 🙂

Kikar in lite senare, då ska ni hålla utkik tycker jag. Eftersom vi kommer ha fullt upp i december så tänkte jag för en gångskull vara ute i god tid gällande julklappar, så jag ska tipsa er om något riktigt grymt!

Puss & Kram / A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg