Just nu ♥

Just nu.. sitter vi på jobbet.. skulle packat lite men istället hamnade jag här och myste med En snäll Leona! Min lilla bebis, som inte är så liten längre. På bvc-besöket igår så mätte hon 58,5 cm lång och vägde 5225g. Helt galet! Vart tar tiden vägen egentligen? ♥

I eftermiddag blir det ett besök till Linköping , dags att kika efter sänggavel och lite textilier till sovrummet! Det börjar ta form och jag längtar till leveransen av mattan , den kommer bli Perfekt! Det är så skönt att få bort allt det mörka murriga där hemma och sakta sätta vår egen prägel på huset!

Igår tvingade Rickard iväg mig på ett jäkla äventyr, när han först sa vart vi skulle så tänkte jag ” han kan ju inte vara riktigt klok” men efteråt så blev det trots allt väldigt bra. Kikar in i kväll och visar er vart vi var! 🙂

Puss på er!

2 reaktioner till “Just nu ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg