Litet smakprov från gårdagens bröllop och vart kan man bubbla tillsammans med barnen?

Jag förstår verkligen inte hur fort dagarna går.. Helt plötsligt är kvällen här. Kidsen sover alla tre och jag passar på att gå igenom lite bilder från gårdagen. Önskar jag hade en stor godsskål framför datorn, så sjukt sugan på det. Men jag tror allt är slut i skåpen.
Mensen är tillbaka lite smått och jag känner direkt sugen efter något sött haha. Den saknar man verkligen inte när man är gravid, det är SÅ skönt att slippa den under graviditeten.
Snart är det dags för efterkontroll också, fick en väldigt sen tid då jag valde att vilja komma tillbaka till min barnmorska. i mitten av augusti är det dags.

Idag har vi grejat lite här hemma. Vi har faktiskt byggt en liten vägg. Det är så roligt att greja och göra saker man tidigare inte gjort. Man lär sig verkligen mycket när man köper hus märker jag. Det är i sovrummet som vi håller på just nu. och jag hoppas snart vi kan börja måla ordentligt. Behöver åka en sväng till Ikea och köpa en mörkläggande rullgardin. Det är en lampa precis utanför sovrumsfönstret som just nu smyger sig in mellan springorna på persiennen så jag får alltid flytta mig för att inte få den rakt i ögonen.. Så nu när vi ändrar så måste jag köpa annat som täcker hela fönstret 😉 Jag har så svårt att sova om något stör mig;P
Barnen är så roliga. Ibland är de verkligen SÅ rastlösa och kan inte ta sig för något. Och ibland kan det räcka med att få leka i bagageluckan på bilen.. Tänk att det kan vara så olika från dag till dag. 🙂

Igår jobbade jag lite på förmiddagen med att fotografera ett bröllop, SÅ roligt verkligen. Lena & Mikael har varit tillsammans i 20 år och igår sa de ja till varandra. ♥ Här kommer en liten smygkik. Man ser verkligen på dom hur kära de var. Tänk att det kan stråla så mycket om dom trots att de varit tillsammans så länge. Tycker det är helt fantastiskt. Känns inte som det är så vanligt i dagens samhälle att man håller ihop så länge!

Tusen tack för att jag fick äran att föreviga er. Önskar er all lycka i framtiden. ♥

Nu hittade jag visst en liten skål långt inne i ett köksskåp. Så ska krypa upp i soffan och mysa lite med min kärlek.
Imorgon måste jag ställa klockan, för Leona ska vara på BVC och sen ska vi jobba ett par timmar.
Jag har ännu inte hittat något bra resemål att åka till , jag tänker att vi ska försöka komma iväg nästa helg. Ett välbehövligt litet brejk, med en bubbelpool skulle vara perfekt. Har ni tips där barnen får följa med så får ni gärna lämna en kommentar.

Kikar in imorgon igen.
Puss / Angelica

7 reaktioner till “Litet smakprov från gårdagens bröllop och vart kan man bubbla tillsammans med barnen?

  1. Å vilka fina bilder, längtar tills jag får gotta mig i alla fina du tog. Tack för att du ville föreviga vår stora dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg