Kalas och strandhäng!

-annons i samarbete med bakboxen.se-

Igår gick dagen verkligen i ett. Vi gick upp tidigt och sjöng för Lowa och hon fick öppna sina presenter.
Sedan var det dags att förbereda inför dagen kalas, jag ska ärligt säga att jag var helt slut efter två dagars jobb, så jag frågade barnens farmor snällt om hon hade lust att hjälpa till lite med bakningen.

Lowa var nöjd över sin fina ballong, efter att Leona fick en stor etta vill alla ha sitt egna nummer nu är de fyller. ♥

Vi fick för ett tag sen hem bakboxen junior, med kalastema, Vi har tidigare bakat flera gånger med bakboxen junior, och det uppskattas alltid av barnen. Denna box var som sagt inspirerad med kalastema, så allt inför ett lyckat barnkalas fanns i boxen. Flera olika goda recept, bland annat på en tårta. Denna passade vi på att baka till kalaset. Vill ni också testa kalasboxen så hittar ni den HÄR. Sedan fanns det även med små fina påsar för fiskdamm, så det förberedde vi och det blev succé för barnen som vi överraskade. Ibland behövs det inte så mycket för att dom ska bli nöjda.


Boxen var fylld med fina dekorationer som man kunde pynta tårtan med, Lowa fick själv välja hur hon ville dekorera den! ♥

Voila! Den smakade jättegott, en blandning mellan vaniljsås och fluffig mousse med svenska jordgubbar. SÅ gott! 

Efter tårta och paketöppning köra vi fiskedamm 🙂

Leia skrattade nästan på sig när hon inte fick det hon hade trott utan fick napp på något helt annat =)

Kusin Ludwig tyckte det var roligt att få fiska lite och blev glad för innehållet 🙂 Det blev en lyckad liten överraskning!

Vi avrundade sedan med att åka ner till vårt vackra Varamon, eftersom det är så oroligt varmt så passade vi på att åka ner till stranden så barnen fick bada. Lowa hade önskat att få äta Mc-donalds till kvällsmat, så vi köpte med det till barnen och pizza till oss vuxna. Sedan fortsatte vi att mysa!


Leona är lite rädd för sanden och vågade knappt sätta ner fötterna, men efter en stund vågade hon även om hon höll hårt i mormor samtidigt 🙂
Sen doppade hon tårna lite försiktigt, hon kanske är lika mycket badkruka som jag. Jag önskar att det är varmt i vattnet om jag ska hoppa i och doppa mig. De stora barnen däremot, de bara kör ju på och är som små fiskar.

Nu ska vi snart slänga på grillen, ikväll blir det lax och potatis! Det är inte ofta vi äter fisk, när vi väl gör det, gud så smarrigt det är! ♥

Kikar in ikväll igen när kidsen somnat, då ska jag visa er hur det gick när färgdoktorn var här och besiktigade vårt hus!

Kramar till er!

2 reaktioner till “Kalas och strandhäng!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg