Renovering huset Vardag

Uppe i ottan och nu har vi valt färg på huset!

2 juni, 2018

God morgon! Smög upp för en stund sen och det är alldeles tyst i huset då alla sover. Leona min älskade lilla mini har sovit på min arm sista delen av natten. Så himla mysigt, så det var riktigt svårt att gå upp, hade hellre legat kvar bredvid henne om man säger så ♥

Som jag nämnde tidigare så har vi haft färgdoktorn här , så himla smidigt verkligen att få en besiktning av fasaden innan i går vidare. Nu har vi en plan iallafall. Och vi har äntligen bestämt oss för kulör! Det var inte så himla svårt egentligen, vi valde ju mellan två olika och ofta är vi överens här hemma. 🙂
Jag ska visa ett eget inlägg om färgdoktorn , och hur det gick till! 🙂

Min tanke är att Rickard ska åka iväg till färgaffären idag och hoppas på att vi kanske kan påbörja målningen inom en snar framtid, Stå och dra ett par penseldrag på kvällen. Jag minns när jag var liten och bodde hemma och vi skulle måla om fasaden, jag hjälpte till och målade lite, men inser nu när jag är äldre att jag målade inte speciellt många plankor, så jag undrar hur lyckliga min mamma och hennes sambo var då? Det kan ju varken gjort till eller ifrån? 🙂

Jag kikar in till er lite senare i eftermiddag när jag kommer hem, annars missar ni väl inte att följa mig på Instagram? Ni hittar mitt konto, HÄR.
KRAM

Läs också..

4 Kommentarer

 • Reply Jenny 3 juni, 2018 kl. 08:10

  Vilken fin klänning du har, var har du köpt den? Ha en fin dag.

  • Reply angelica 4 juni, 2018 kl. 11:34

   Hej , tack visst är den fin. Den köpte jag på H&M för några år sen=) Tack detsamma! 🙂

 • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 3 juni, 2018 kl. 12:08

  Så roligt att ni kunna välja färgen nu :D. Ska bli trevligt att se vad det blev 🙂

  • Reply angelica 4 juni, 2018 kl. 11:35

   Eller hur, har du följt mig på Instagram så har du sett tjuvkik 😉 KRAM

  Lämna en kommentar