Kan dom verkligen vara så sams?

Man ska ju inte klaga på värmen hörrni, och jag ska inte göra det heller, bara lite. jättesnabbt. Älskar värmen och alla härliga dagar, men inomhus är det förfärligt, det går inte vara här hemma utan att få panik, igår hade vi 31 grader i vardagsrummet. Vi behöver inskaffa en värmepump. som vi kan använda och kyla ner på sommaren och värma på vintern.
Men vi försöker njuta av vädret så mycket vi bara kan. Det bli många timmar på stranden. I ärlighetens namn så tycker jag faktiskt att det är ganska jobbigt att vara på stranden. Jobbigt att visa sig i bikini framförallt. Jobbigt är att man får springa efter Leona och passa henne, nu menar inte jag att det i sig är jobbigt, det jobbiga är att gå framåtböjd så tuttarna ramlar ut ur bhn. Någon som känner igen sig? Så då får man lite raskt försöka räta till bhn lite snyggt och hoppas att ingen såg! Men allt detta försvinner ganska fort när man ser lyckan i barnens ögon. Lyckan när de springer ner till vattnet och bygger kanaler och sandslott. Jag försöker njuta så mycket jag bara kan och ta det lugnt. Men det är SÅ svårt.Något annat som är otroligt roligt, är när det kommer fram en av er läsare som kikar in här, att få alla fina lovord om bloggen!  Tusen tack , det betyder så mycket! ♥


Även om dom kan driva mig till att få gråa hår, känslan av att de ständigt inte är tacksamma för det man gör. Ibland känns det som man kämpar i motvind. Men när det väl gäller, då kan dom sköta sig och hjälpa till. Men det är inte i första taget. Kan gång på gång känna mig misslyckad som mamma, men så tänker jag, det måste vara såhär hos andra familjer också. Allt kan inte alltid vara en dans på rosor och att barnen ständigt är sams och älskar varandra. Jag kan säga med handen på hjärtat att när jag var och handlade med de större barnen häromdagen och de kramar och pussar varandra så trillar jag nästan baklänges, hände det där? Är dom verkligen sams? ♥

Framåt helgen ska vi åka iväg till Gränna, barnen är lyckliga, de minns de goda polkagrisarna vi köpte sist som smakade surt.. Jag kikade på inlägget , shit vad små barnen var 🙂 Det ska bli så mysigt att få komma iväg om så bara över dagen.

Här hemma går det framåt med målningen, det är en befrielse oh snart är det bara en sida kvar som är helt gul, Jag ska uppdatera er med lite fler bilder senare ikväll. Nu ska Rickard ut på en löprunda och jag ska kika på barnen som tar sig ett dopp i poolen!

Hoppas ni har det fint! ♥

5 reaktioner till “Kan dom verkligen vara så sams?

 1. Ja värmen börjar bli jobbig, jag far illa av den. Ja din blogg är toppen, bra layout och fin, trevlig header! Kan du inte visa hur nya altanen/trädäcket blev (om det är färdigt), kanske du visat och jag missat. Hoppas ni får en fin tripp till Gränna!

 2. Det är INTE bara du som har bråkiga barn eller känner dig som världens sämsta mamma! Jag har det likadant. Men hoppet överger mig inte, nångång måtte de väl hålla sams 😉

  1. Ja, hoppet är ju det sista som överger kroppen sägs det ju 😉 <3
   Tack för att du känner likadant, så man slipper känna sig så ensam <3 KRAM

 3. Javisst är det jobbigt när syskon bråkar/retar/kivas och ibland slåss dessutom.
  Det är så tärande, det tar så mycket energi
  Vissa perioder är det värre, med tiden försvinner det. ”Gnabbet” är över?
  Men visst hade det varit skönt att sluppit bråk och kiv?
  Tänk aldrig att du är misslyckad mamma!
  Du vill det bästa för barnen//

 4. Mina två barn bråkar och retar varandra ständigt just nu, men sen när det väl gäller så visar de att de kan! Ingen familj är perfekt. Njut av dina underbara barn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg