Vi kunde lika gärna åkt till godisbutiken!


God eftermiddag, hur har ni det i värmen? Mina dagar går upp och ner hela tiden, men jag försöker att tänka positivt, men ibland kommer man in i gamla hjulspår och då har jag så svårt att komma ur dom. Tur jag har så fint folk runt om mig som hjälper och stöttar när det blåser! ♥ Familj och vänner, det absolut mest värdefulla man kan ha. ♥
Jag märker att jag mår bättre när jag fixar lite här hemma och gör det lite mer hemtrevligt, blomman i köket fick vi i present av mamma häromdagen när hon kikade förbi. ♥ Hon är gullig min mamma, men envis som tusan, så man får verkligen påminna henne flera gånger att hon faktiskt för ett tag sen genomgått en ganska stor operation, jag undrar ibland om hon förstår hur stor den faktiskt var?

Det kommer även ske stora förändringar för oss framöver, vi har tagit vissa beslut som jag tror kommer bli riktigt bra. Vi kommer strukturera om en hel del, och det är mycket kvar på att göra listan, men lite har vi kunnat stryka. När allt är hundra procent så kommer jag dela med mig av hur det kommer se ut. Men vi måste följa våra hjärtan, och det kommer bli bra. ♥ Små steg i taget.

Idag tog vi en tripp till Gränna, ska jag vara helt ärlig så kunde vi lika gärna åkt till stora godisbutiken här i stan för kidsens del, de uppskattade inte trippen speciellt mycket. Det kan inte alltid bli perfekt. Hann ju ta några bilder iaf innan vi satte oss i bilen och åkte hem igen, värmen tar ju en aning kol på alla tror jag.

Lite söta polkasnapsar kunde man köpa i en av butikerna  🙂
Vi nöjde oss med lite vanliga polkagrisar, jag köpte mina favoriter som vi köpte sist.

Nu har de stora kidsen precis tagit ett kvällsdopp i poolen, Rickard är på altantaket och målar och jag ska ta ett glas rosé och titta på! 🙂
Hoppas ni har det fint!
Stor Kram till er alla fina som kikar in här hos mig! ♥

3 reaktioner till “Vi kunde lika gärna åkt till godisbutiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg