Känna harmoni och våran dag på formex!

God förmiddag!
Blev visst inget inlägg igår när vi kom hem från Stockholm, men jag var så himla trött när vi kom hem, så jag la mig i sängen och somnade som ett litet barn. Idag är det fredag och helg! ÄNTLIGEN! Jag ser fram emot en dag utan att ställa klockan, får mysa med barnen och försöka att bara vara. Lättare sagt än gjort faktiskt. Leonas rum står fortfarande stilla sedan snickaren var för någon månad sen.
NU måste vi försöka ta tag i det också, för att komma framåt. Vi behöver harmoni, och det är svårt att uppnå det just nu.

Igår var vi som sagt i stockholm på formex. Så skönt att bara strosa runt och kika på massor av nyheter. Leona var med oss hela dagen, och någon snällare bebis får man nog leta efter! Det var absolut inga problem. Vi hade inbokade möten med leverantörer, vi har även börjat köpa in höstnyheter. Åh det finns så mycket snyggt verkligen! Även om jag sörjer att sommaren är över så längtar jag till hösten, att krypa upp i soffan och tända lite ljus. ♥
Vet ni då, jag glömde min kamera hemma igår, det har ju liksom typ aldrig hänt! KLANTIGT! Även om det tar emot så får ni stå ut med lite mobilbilder helt enkelt 😉Hittade denna sjukt snygga hylla, visst är den fin? 🙂

Kikade även in hos Ernst i hans monter, hur mycket fint finns det inte där =)

Det blev en liten selfie innan vi åkte hemåt 😉 Trötta men glada! ♥ Idag känner man sig mindre pigg, så därför hälsar vi helgen mer än välkommen! ♥  NU ska vi åka iväg och äta lunch med Madde & Micke innan vi fortsätter arbetsdagen!

Ta hand om er. Tack igen för att ni kikar in här och lämnar era avtryck! NI ÄR BÄST! ♥

Kram!

4 reaktioner till “Känna harmoni och våran dag på formex!

 1. Så fina bebis och du i glasögon 🙂
  Åh hyllan blev jag oxå såld på assnygg ??

  En sak jag inte gillar är att du står med min favorit ☠️??
  Har du ingen egen Ernst – klart du har ?
  Trevlig helg på er ???????❤️

 2. Åh va roligt !! Där skulle jag vilja gå runt och samla inspiration !
  Jag såg solstickans nya brandsläckare i silver häromdagen på någon bild och föll pladask !
  En sån ska jag bara ha bredvid vår kamin i vardagsrummet sen.
  Kosta vad den kosta vill 😉
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg