Renovering huset Vardag

Känna harmoni och våran dag på formex!

25 augusti, 2017

God förmiddag!
Blev visst inget inlägg igår när vi kom hem från Stockholm, men jag var så himla trött när vi kom hem, så jag la mig i sängen och somnade som ett litet barn. Idag är det fredag och helg! ÄNTLIGEN! Jag ser fram emot en dag utan att ställa klockan, får mysa med barnen och försöka att bara vara. Lättare sagt än gjort faktiskt. Leonas rum står fortfarande stilla sedan snickaren var för någon månad sen.
NU måste vi försöka ta tag i det också, för att komma framåt. Vi behöver harmoni, och det är svårt att uppnå det just nu.

Igår var vi som sagt i stockholm på formex. Så skönt att bara strosa runt och kika på massor av nyheter. Leona var med oss hela dagen, och någon snällare bebis får man nog leta efter! Det var absolut inga problem. Vi hade inbokade möten med leverantörer, vi har även börjat köpa in höstnyheter. Åh det finns så mycket snyggt verkligen! Även om jag sörjer att sommaren är över så längtar jag till hösten, att krypa upp i soffan och tända lite ljus. ♥
Vet ni då, jag glömde min kamera hemma igår, det har ju liksom typ aldrig hänt! KLANTIGT! Även om det tar emot så får ni stå ut med lite mobilbilder helt enkelt 😉Hittade denna sjukt snygga hylla, visst är den fin? 🙂

Kikade även in hos Ernst i hans monter, hur mycket fint finns det inte där =)

Det blev en liten selfie innan vi åkte hemåt 😉 Trötta men glada! ♥ Idag känner man sig mindre pigg, så därför hälsar vi helgen mer än välkommen! ♥  NU ska vi åka iväg och äta lunch med Madde & Micke innan vi fortsätter arbetsdagen!

Ta hand om er. Tack igen för att ni kikar in här och lämnar era avtryck! NI ÄR BÄST! ♥

Kram!

Läs också..

4 Kommentarer

 • Reply Lotte 25 augusti, 2017 kl. 13:07

  Fy va kul med Formex!! Jag va där för 2år sedan och älskade det❤ Min pappa står i monter där uppe nu och han gillar inte stället som jag gjorde hahaha 😉
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • Reply Ewa wahlström 25 augusti, 2017 kl. 16:11

  Så fina bebis och du i glasögon 🙂
  Åh hyllan blev jag oxå såld på assnygg ??

  En sak jag inte gillar är att du står med min favorit ☠️??
  Har du ingen egen Ernst – klart du har ?
  Trevlig helg på er ???????❤️

 • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 25 augusti, 2017 kl. 23:27

  Åh så mycket fint verkligen 😀

 • Reply Fröken M 26 augusti, 2017 kl. 09:24

  Åh va roligt !! Där skulle jag vilja gå runt och samla inspiration !
  Jag såg solstickans nya brandsläckare i silver häromdagen på någon bild och föll pladask !
  En sån ska jag bara ha bredvid vår kamin i vardagsrummet sen.
  Kosta vad den kosta vill 😉
  Kram

 • Lämna en kommentar