Kikar in och säger hej!

God kväll. Tänkt kika in flera gånger men sen har det varit väldigt skönt att bara vara. Att inte va så aktiv i sociala medier , ganska så skönt. God fortsättning!
Hoppas ni haft en du julafton ♥  vi firade med lunch hos Rickards mamma med hans sida släkt, innan vi begav oss hemåt och min mamma och systrar kom. Alice hade med sig sin pojkvän som vi alla fick träffa för första gången vilket var superkul! Hur söta är de inte?
Detta var typ den enda bilden som togs på hela julafton, vi umgicks verkligen och det var så skönt att inte känna av att man behöver dokumentera allt , även om jag verkligen älskar att fota, så är det ibland så skönt att lägga undan.
Barnen var supernöjda över alla deras presenter och det var så roligt att se lyckan i deras ögon, så tacksamma för alla presenter, Leona öppnade ett paket strumpor och studsade runt av lycka! Är det något jag verkligen försöker få in i skallen på barnen är att visa tacksamhet, jag tycker det är så jäkla viktigt, att de inte är innehållet som räknas utan tanken. Känns som jag misslyckas dagligen haha, men på julafton så var det verkligen tacksamma och jag blev rörd när min syster sa åt oss att det verkligen var roligt att ge våra barn julklappar. De fick en mix av det mesta, och är så nöjda! Blir varm inombords. Men nu tycker jag det är skönt att de är över 🙂 efter nyår vill jag jula av och ta in våren haha. Lagom till all snö kommer antagligen :p När slänger ni ut julen?

nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite, inte det enklaste längre, fogarna värker så jag vaknar varje gång jag rör mig, Sen lite kisspauser på det, men bara vänja sig, det blir ju många nätter framöver med lite sömn hihi.

sov gott! Kramar /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer