Nya kökslampan på plats, vad ska hon heta?

God morgon! Hoppas ni har sovit gott. Lowa har sovit över hos min mamma inatt, så mysigt det måste va när barnbarnen själva visar att de vill sova över och få lite extra egen tid sådär. ♥ Jag i vanligt ordning saknar ju henne såfort hon inte är hemma, är inte det där konstigt? Mina barn kan verkligen konsten att driva mig till vansinne om dagarna, och de vet nog exakt vilka knappar dom ska trycka på för att vara lite extra retsamma om det vet att mamma har en dålig dag. Men så fort man inte är med dom, så längtar man ju ihjäl sig. Skönt att hon kommer hem i eftermiddag, då är ordningen återställd igen.

Som jag nämt tidigare så har vi en resa till Göteborg inbokad, men jag är kluven på om vi faktiskt skulle avboka den och kanske göra något annat istället, igår fick Leia nämligen feber från ingenstans, och jag har så fruktansvärt ont i mina fogar så det kanske inte är så smart att åka iväg, men vi får se, tänker att vi bestämmer oss ordentligt i em. Det är alltid skönt att komma hemifrån och få lite miljöombyte, men samtidigt viktigt att alla mår bra och orkar med, i värsta fall kommer det fler gånger vi kan åka iväg. ♥

Ska visa er vilken fin förtidig julklapp tomten kom med, jag passade faktiskt på att fynda lampan på black Friday när den var nedsatt. Har kikat in dessa lampor länge, men tyckt att de känts lite stora , men sen när jag såg denna för det första är den mattsvart, bara det älskar jag, och sen är den i ett litet mindre format, så den passade verkligen perfekt över vårt köksbord! Det blev SÅ fint, till och med Rickard gillar den, då ni 😉Vårt vardagsrum börjar verkligen bli så som jag önskar, nu är det bara lite vägg som ska fyllas ut med lite fler tavlor♥

Kan ni förstå förresten att vi passerat v 30 med bebis i magen? Idag är det 74 dagar kvar till BF. Undrar så när hon kommer, men eftersom jag gick över två dagar med Leona, vilket jag aldrig gjort med någon av de andra så tänker jag att det kanske jag gör denna gång också. Tänker iaf försöka ställa mig in på det =P Sen vet jag att det där BF datumet alltid är extra magiskt på något vis.♥
Håll utkik under dagen för en ordentlig uppdatering kring graviditeten och bebis i Magen. ♥ Herregud vad ska den lilla minimänniskan heta tex, har verkligen blivit överöst med namnförslag, många på L förstås, men inget känns YES det där, den här gången kanske vi faktiskt får vänta på och se hur hon ser ut när hon väl kommer ut. Eller så får vet tänka om helt och faktiskt ta något annat namn som inte börjar på L 🙂

Hoppas ni får en fin fredag och en härlig helg!
Puss & Kram/ A

6 reaktioner till “Nya kökslampan på plats, vad ska hon heta?

  1. Fin lampa! Livia hade ju passat perfekt, så fint men är ju upptaget. Andra förslag; Lina, Linna, Lydia, Lindia, Lenita, Lynetta, Louisa, Lovisa, Lousia, Lucinda, Lolita, Lilja, Liliana, Lovetta. Tycker Lovetta är jättefint och matchar till systrarnas namn. God fortsättning!

    1. Det är många som tipsar om Livia=) Men jag det är upptaget på flera håll i vår närhet <3
      Tack för dina andra tips söta! kram och god fortsättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg