Köket just nu och storlek på kaklet?

Dagarna bara springer iväg, jag vill att dygnet ska ha flera timmar. Jag är faktiskt helt slut. Det är en hektiskt period just nu. Både på jobb och hemma. Jag fortsätter att drömma om att åka iväg någonstans. På ett spa. Om så bara för ett dygn, eller till Ullared då, nästan samma sak haha 😉 Ullared skulle verkligen behövas, ska se om vi kan få till det innan jul och köpa lite julklappar till kidsen. Fasen jag tycker det är lika svårt varje år! Vad önskar sig era barn?

Tänkte uppdaterar er lite kring köket, vet ni, nu är allt kakel väck! Tycker nästan det är snyggt att kolla på gipsskivorna som sitter på väggarna.
På måndag börjar de sätta själva köket, så vi har en del att fixa med i helgen, golva ska läggas och väggarna ska målas!  k ä m p a! Plus att jag kör ett pass på neoiva också! ♥
Vår tanke är att måla i samma kulör som är i vardagsrummet och sen ut i köket, tror det kommer bli enhetligt och snyggt! Är så förälskad i den grå tonen från nordsjö!  
Såhär stilrent och välstädat är det inte nu. Nu är det ett enda stort kaos. Bordet ska vi byta ut, ena benet går liksom inte fästa ordentligt. Det gör mig lite sur, för vi köpte det ändå sprillans nytt. Men sen vill jag nog ha något annat istället. Men det får bli lite senare. Jag vill så mycket men hinner inte få till allt så fort som jag vill. Där i hörnet vid kaminen till vänster vill jag sätta upp julgranen, undra om det hinns med i helgen? Och undra vart alla kulor och ljus är? Någonstans bland hela vårt liv i garaget. Tänka sig, när köket är färdigt, då tror jag vi kan börja flytta in på riktigt, då finns det inget rum som är kaos i någonstans just för renoverings skull. Jag längtar!

Vi fick hjälp igår av Fredrik, som sagt tur vi har många kunniga människor omkring oss. Han hjälpte oss att ta bort gipsen med kaklet på och ersätta med nytt!

Imorgonbitti kommer elektrikerna hit och förbereder lite inför spottar , nya uttag osv. Sen kommer vi till detta med själva kaklet. Vi velar lite om storleken, Tycker det är svårt att veta vad som blir bra och hur det kommer se ut. Är det smartast att välja kakel efter att man satt upp skåpen och bänkarna?Det är ju första gången vi gör detta så jag vet ju inte i vilken ordning, man ska göra 😉 Har ni tips får ni gärna lämna en kommentar! ♥

Förresten, handlade för första gången på mathem.se i tisdags, valde leverans till svärmor, SÅ jäkla smidigt! Och riktigt bra produkter. Det var en fröjd att åka dit och laga mat nu i eftermiddag efter jobbet, och slippa åka till maxi innan. Vi sparade mycket tid. Rickard tillagade sin goda köttfärsås. Även om det blir ganska stökigt efter att vi varit där så tror jag ändå svärmor tycker det är lite lyxigt att få maten lagad, eller jag hoppas hon tycker det iaf=)

Nu ska jag krypa upp i soffan under en av våra nya plädar… SÅ snygga och mysigt. Lånar en bild från jobbet.=)


Visst är den snygg?

Tittar in imorgon igen!
Kom gärna med inputs gällande kaklet, Tack på förhand! ♥

Puss på er!

4 reaktioner till “Köket just nu och storlek på kaklet?

 1. Tack fina du ! Vårt hus ÄR en dröm, ritat och planerat in i minsta detalj.
  160 kvadrat som jag lagt ner all min tid, energi och framför allt pengar på det senaste året.
  Men så är ju tanken att vi ska bo dör tills vi dör 😉
  Och nästa fredag är det dags för slutbesiktning – behöver jag säga att jag typ LÄNGTAR ihjäl mig samtidigt som jag har hur mycket som helst att fixa med innan dess.
  Helgens projekt blir att montera in inredning i 13 ( meter !!? ) garderober….

  Jag är inget kakelproffs, men ska nu ha överskåp så skulle jag köra på ganska små plattor alternativt mosaik.
  såg vita, blanka mosaikstavar häromdagen som var såååå snygga !
  Ser fram emot att få se bilder på hur ert kök tar form !!

  KRAM

 2. Vi har likadant bord o vårt är likadant. Ett ben fäster inte ordentligt. Jag var för lat för att byta när vi köpte det ? men ångrar det nu för bordet blir lite rangligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg