Låt mig få andas och mtb-tävling.

God kväll lördag. Idag har vi haft en riktig styrig dag här hemma, önskade jag kunde skriva att den varit lugn och harmonisk,men det har den varit allt annat än det. Ska nog bokstavera det hela som kaos.
Vissa dagar är verkligen riktigt kaos, det ena avlöser det andra, det ena bråket efter det andra. Efter lunch blev jag så uppgiven att jag kände att jag helst ville lägga mig under täcket och få nån minuts tystnad där jag inte hörde ordet mamma.
Jag älskar mina ungar över allt annat, men ibland skulle man vilja andas någon minut. ♥

R skulle också åka iväg idag på sin cykeltävling, så strax efter lunch åkte han iväg, jag tog med min mamma och alla kids för att kika på honom när han körde. Det blev ett bra avbrott i det hela och det gjorde att eftermiddagen och kvällen blev riktigt bra tillslut. ♥

Förberedelserna hemma. Han var nog lite nervös och pirrig innan han väl kom iväg. De hade satt ihop ett lag på fyra personer så cyklade dom växelvis i fyra timmar. Självklart ville barnen dit och heja.

Först stod vi och väntade vid ett ställe där vi såg Rickard köra förbi sitt första varv. Sen gick vi vidare mot själva området för att hälsa lite till. ♥

När vi kom in på området gick vi och hälsade på Rickard som stod i tältet och vilade.

Vi träffade Leias kompis Cecilia,och hennes föräldrar, de hade även med sig sin hund. Leona har själv pratat om att hon önskar sig en egen hund och när hon då fick hälsa så skoja ja med Leona , tänk en egen hund som du vill ha.
Då fick hon testa att hålla kopplet, men tyckte nog det var lite läskigt och gav snabbt tillbaka 🙂

Efter att ha pratat lite , så gick vi vidare tillbaka mot bilen, jag ångrade dock att jag inte gjorde buggan till dubbelvagn, för det hade vi behövt idag. I slutet önskade båda de små att jag skulle bära dom.. tur att det inte var superlångt ändå. På vägen tillbaka mot bilen, var det dags för R att åka ännu ett varv vilket gjorde att vi såg honom på banan igen och kunde heja en extra gång.
Så stolt över honom att han gjorde detta.

Vi fick också en mysig eftermiddag när vi kom hem och barnen somnade gott, så tacksam att kvällen slutade bättre än hur dagen började.
Nu ska jag mysa i soffan, innan vi ska sova.

Vi hörs imorgon igen.
Kramar/ Angelica

En reaktion till “Låt mig få andas och mtb-tävling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer