Jag drömmer om graviditet….

-inlägget innehåller annonslänkar-

Hej Fredag, tänk hörrni att ännu en vecka har gått, helt sjukt vad fort det går hela tiden. Idag är R föräldraledig och de små hemma från förskolan. Det är mysigt att fördela det såhär tycker vi. Sen är det alltid lite svårt att sitta ostört här hemma. Alltid någon som kikar in med ett huvud och vill fråga något. Även om pappan i huset står bredvid barnet i fråga så ska det ändå frågas till mamma. ” mamma mamma” Undra hur många gånger man hör de på en dag ? hihi.

Igår eftermiddag bestämde vi oss för att äta mellis i skogen, vi åkte förbi ett lokalt bageri och köpte med oss både goda smörgåsar och sen lite smarriga bullar till efterrätt. ♥

Det blev en mysig stund i typ fem minuter, sen började barnen frysa och tyckte inte det alltid var så mysigt som det kanske ser ut. Mitt när alla barn var både lite gnälliga och sura så tände R upp en liten brasa vid den lilla grillplatsen som fanns. Jag kände hur jag blev lite irriterad för att han alltid ska skapa enligt mig mer kaos än vad det redan är. Det började ryka och jag såg framför mig hur alla skulle gnälla för att dom luktade rök. Han är så impuliv ibland och det kan göra mig galen =) Till hans försvar så blev det bra, barnen tyckte det var mysigt, ingen gnällde på att det luktade rök och de tyckte det var mysigt att sitta vid elden. Så jag fick snällt be om ursäkt till honom för mina sura miner. ♥

Tur också att vi hade med lite varmare jackor och mössor i bilen, visst är de väl fina? Dessa söta jackor kommer från Kappahl och newbie, du finner dessa HÄR, det finns i olika färger och mönster så det passar till alla. Vill du kika på alla deras jackor för barn hittar du det HÄR 

Efter fikat tog vi en liten promenad bort längst vägen för att hälsa på fåren som fanns i närheten..
Lucie den lilla godingen, så liten i stor världen och mycket känslor i kroppen. Hon ser verkligen upp till sin storasyster Leona, och oftast kommer de bra överens, men sen kan de också bli osams, framförallt när Leona får för sig att hon inte alls vill ha med sin syster på saker, och gärna berättar att hon tex inte får vara med i hennes rum och leka, och stänger raskt igen dörren med fart. Så står lilla Lucie utanför och gråter. För att sen några minuter senare visst släppa in henne. Så onödigt bråk och tjafs som kan uppstå ibland. Men vet ju att de är såhär med barn. 😉

Men när bråken inte finns så har det sån fin relation. Jag hoppas den varar när de blir äldre också, men man har vid det här laget att alla åldrar har olika faser, även i syskonens relation.

Skulle dock inte byta bort detta mot något även om man sjävklart blir helt slut av tjafs och bråk som kan uppstå. Älskar att få följa deras utveckling och vara en del av deras liv så mycket det bara går.♥

Passar på att lägga in länk till den fina mössan som tjejerna har på sig också. HÄR hittar ni den.

Nu ska jag snart ta en liten paus med jobbgrejer, sen i kväll ska R iväg och hämta nummerlapp, han ska nämligen köra ett cykellopp imorgon, tänk att cykeln han köpte i samband med att Line föddes blivit så stor intresse för honom. ♥

Vaknade även inatt av en dröm att jag var gravid igen, kände att jag fick lite panik av drömmen och hade svårt att somna om, undra varför man drömmer detta? I drömmen var jag redan i halvvägs i graviditeten. Herregud inte lustigt att jag fick panik, även om jag skulle vilja ha fler barn ,  så skulle jag inte vilja ha det just nu när Line är så liten. ♥ Undra om jag drömmer detta för jag inte fått min mens ännu efter förlossningen? Det är något nytt för mig att den dröjer så, men det beror säkert på att det tar lite tid för kroppen att förstå att den inte är gravid längre och för att jag ammande Line i början.
Jag har iaf fått en tid för efterkontroll hos min barnmorska i slutet av september, det ska bli skönt att komma dit och få prata igenom allt, känns fint att jag ska få träffa min barnmorska jag gick till hela graviditeten och knyta ihop säcken.

Hoppas ni får en bra start på helgen. ♥
Kramar/ Angelica

2 reaktioner till “Jag drömmer om graviditet….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg