Låta fantasin flöda..

God kväll. Tog med mig denna lilla Loppa på stan igår för lite egentid. Vi behövde fylla på barnens garerober. Det var mysigt att få skavsår i öronen, för jisses vad hon kan prata. Men hon är oroligt rolig att konversera med ♥ det kommer nästan ut något roligt ord från hennes mun 🙂

Efter lite shopping fäste vi upp ny dekoration i hennes rum, ballonger denna gång. Och hon lät fantasin flöda och låtsades att hon flög upp med ballongerna 🙂

Jag har verkligen njutit och försökt ta vara på stunderna. Det känns så viktigt just nu, och man får energi av barnen.

Svängde förbi Madde och Micke ikväll en sväng, och vi fick med Engla-Freja hem som sover över natt, imorgon har vi fullspäckat schema. Först ska jag till frissan på fm. Älskar att bli ompysslad där , undrar vad jag ska hitta på för roligt för mitt självförtroende denna gång.

Sov gott fina!

Kram/ A

En reaktion till “Låta fantasin flöda..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer