Kompishäng och vår varlborg.

Helgen har verkligen sprungit förbi, även om vädret inte har varit det bästa.

Barnen har haft kompisar, både som har sovit över natt och som har varit här och lekt. Fem barn hade vi ett tag, inga problem, när Madde och Micke renoverade här hemma hade vi hand om betydligt fler.

Det var mysigt, kidsen lekte massor och vi passade på att ta med dom bort till hinderbanan när det var uppehåll.

Leonas skor som jah köpte har en tendens att ramla av mest hela tiden, ska leta efter några nya som kanske sitter lite bättre 🙂

Hittade lite fina vitsippor som jag satte ner henne i lite snabbt! ♥
Sedan gick vi hemåt och fikade lite, innan det var dags för Melissa att åka hem. ♥

Vi andra svirade om och åkte hem till Madde och Micke , där det bjöds på grillat, hur gott som helst. Som vanligt 😉

Barnen lekte och vi vuxna skrattade och myste! En utav många bättre kvällar.
Inser att jag hade tänkt att dela detta igårkväll, men jag var så trött att jag somnade med mobilen i handen. Det har varit lite sådär med sömnen på sistone , tanden värker igen..Imorgon är det dags för första besöket hos tandläkaren och börja rotfylla tanden, Usch jag får ont i magen bara jag tänker på det. Är så nervös. Har aldrig rotfyllt tidigare så har ingen aning om hur det är, kan man ha mycket ont efteråt?

Kram och Godmorgon på er! ♥

4 reaktioner till “Kompishäng och vår varlborg.

  1. Man får så mycket bedövning att det inte gör ont och efteråt har det aldrig gjort ont på mig så slappna bara av. Du blir av med värken. För djäkligt att det ska kosta så mycket. Önskar det ingick i högkostnadskortet som det sig bör.

    Lycka till.

    1. ja jag fick massa bedövning, så mycket att jag läspade efteråt haha. Det som var jobbigast var nog att gapa så länge, fick nästan kramp i käken efteråt. Men det är ju tur dom finns tandläkarna, även om det är galet jobbigt, och en tråkigt utgift, för billigt är de två inte 🙁

      Tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg