Leias höstjacka och många nya favoriter!

-Annons i samarbete med clubxprs.se-

God kväll på er!
Man märker verkligen att hösten är här, den är värre än vabbruari för våran del, tycker barnen är hemma och sjuka jämt. Och då brukar våra barn sällan vara sjuka. Tur är väl det iofs. Jag löser så sällan ut recept att jag idag blev chockad när medicinen kostade 0kr.
Lowa har haft problem med sitt ena öga, förra veckan fick vi torka lite var men det har mest varit rött. Sen i helgen tyckte jag att det hade blivit bättre, det har inte varat överhuvudtaget, men så ringde dom från förskolan idag. Så vi fick hämta hem henne. Jag tycker lite synd om henne att behöva va hemma för rött öga, då hon är fullt frisk på annat vis. Men nu har vi fått lite salva, och förhoppningsvis kan hon gå tillbaka och leka med alla sin kompisar snart igen. ♥

Som ni vet håller vi ju på att renoverar barnens garderob, och vi har börjat kolla lite smått på olika garderobslösningar. Sist vi var inne på ikea kikade jag lite där, men tyckte inte att jag hittade något som passade.
Så jag har faktiskt beställt hem lite olika kataloger som jag sitter och kikar i, så snart ska vi nog hitta något bra även till barnens garderob. Eftersom det är ett ganska litet utrymme så är jag intresserad av att hitta någon form av lösning som maxar utrymmet på ett bra vis.

Nu passar jag även på att rensa ur lite ur barnens garderob, finns mycket kläder som dom växt ut och som dom inte använder längre, funderar på att kanske lägga ut en bloppis här, skulle det vara intressant?

På tal om kläder så har jag länge letat efter en jacka till Leia, en jacka som är lagom nu innan det blir kallt och dags för vinterjacka. Tillslut hittade jag en på Clubxprs .Jackan kommer ni direkt till HÄR

När jag ändå var inne på deras sida passade jag på att beställa lite mer kläder till barnen eftersom dom växer hur fort som helst. Hittade en hel uppsjö av fina kläder till superbra pris.


Superfin kjol för endast 99kr! Så himla fint nu till hösten, med ett par leggings , snygga skor och benvärmare, undrar vart man hittar sånna nu för tiden 😉 Ni kommer direkt till kjolen HÄR.
Det finns verkligen massor fint på deras sida. Jag har redan nu hittat ännu fler nyheter som jag gillar, dessutom har jag sett börjat kika in deras bäddset. SÅ snygga! Detta är verkligen en av mina nya favoritaffärer=) Missa inte att besöka deras hemsida— > Clubxprs.se <—-

Lite inspo! Kanske kan lyckas övertala Rickard att få in lite rosa dova toner i sovrummet, vad tror ni;)

Sedan har jag även kikat in lite till mig själv, det finns massor fint som jag gillar.. Så ska nog ta en shoppingkväll snart!

Nu ska jag kika på jordskott innan jag kryper ner i sängen!
Ta hand om er! ♥

Puss & Kram/ Angelica

7 reaktioner till “Leias höstjacka och många nya favoriter!

  1. Asså tack för att du tipsade om Clubxprs! Har varit inne och spanat nu på morgonen – oj oj oj va mycket fint dom har! Å perfekta priser!
    Så tack ??

    1. Vad roligt att höra 🙂 ja de har verkligen så mycket fint ? varsågod det va så lite så 🙂 hoppas du får en fin dag!

  2. Ohh jättesnyggt med rosa, vill jag gärna ha, grått och rosa- Snygga höstkläder de fått

    Vi flyttar i dec, 1 dec är det tillträde, spännande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg