Lite extra lyx i vardagen.

Igår körde vi på en helt ledig dag. Lyxigt. Resten av veckan ska de få lite mormor tid. Tacksam över att ha henne så nära så att hon enkelt kan passa barnen när vi behöver jobba. Men imorgon börjar vi lite senare och jobbar fram till kl 18. Det känns bra att man faktiskt kan variera sina egna tider och ändå kunna vara tillsammans med barnen så mycket man kan trots att man är egen företagare. ♥

Barnen de leker oftast bra med varandra, men sen är de två tjejer med starka viljor . Oh herregud. Är det lugnare om man har en tjej och en kille? Våra barn tjafsar väldigt lätt. Sådär som tjejer gör. När det är som värst känns det som att detta sommarlovet kommer bli långt 😉
Men vi försöker sära på dom lite på dagarna också, man märker att de uppskattar den lilla egentiden de får med oss vuxna. Rickard och Leia tog en cykel/inlines tur , medans jag tar med Lowa ner i skogen, hon ville plocka lite blåbär 🙂

_14A8394_14A8395_14A8400_14A8401_14A8404 _14A8392
Hon kikade in i sin favoritkoja innan vi gick hemåt. Tycker verkligen det är mysigt att bo så nära denna lilla skog.
Men jag tror jag ska ta med barnen ut någon dag och se om vi hittar någon svamp, tycker det är lite rogivande att gå i skogen.

Alltså när jag läser min sista mening så känner jag hur åldersnojan fortsätter. Jag fyller 30 nästa år och jag tror redan jag har fått någon slags kris. Jag tycker verkligen det är skitjobbigt.. När jag pratade med madde en dag i telefon så pratade vi just om ålder. Jag insåg då att jag fasen är nära 30 nu. Alltså det är ju bara en siffra, och det är väl inget att må dåligt över egentligen. men jag gör faktiskt det ändå. HUR kände ni? Är det normalt eller?

Nu till något roligare, förra veckan fick jag hem min nya plattis. Jag har levt utan i flera veckor.. Min gamla small bara till en dag  när jag stod och plattade, så det var bara att köpa en ny. Jag rådfrågade min svägerska som är frisör om råd. Hon har alltid använt ghd, så då ville inte jag vara sämre utan köpte en likadan.
Provade den för första gången igår, och den var verkligen grym. Snygg är den också, jag valde att köra en svart 🙂 Men vet att den finns i andra fina färger.

_14A8335 _14A8334

 

Nu hör jag att Rickard kom hem med mitt paket med nya kläder, yey. Spännande.

Visar er imorgon när jag kan fota i ljuset.

Kram från snart en gamling 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg