Modiga tjejer och nu har mamman shoppat.

God kväll finisar. Förlåt min frånvaro, jag tänker varje kväll att jag ska skriva några rader men sen somnar jag. 😉

I fredags var sista dagen på förskolan för Leia, nu är hon stora tjejen som börjar förskoleklass.. Läskigt för mamman men Leia är peppad. Jag tror det kommer bli superbra för henne. ♥
Lowa har sommarlov och när hon kommer tillbaka till förskolan är det lite förändringar.. En av den absolut bästa pedagogen ska nämligen byta avdelning.  Jag är supernöjd med avdelning och det kommer finnas andra bra pedagoger kvar så inte för det. Men den här har det lilla extra, hon kommer vara så saknad. ♥ Så vi gav henne en liten present i torsdags när vi hämtade och blödig som man är så kom tårarna. Men hon är så fin och så äkta. Jag önskar verkligen att alla förskoleklasser hade fler som henne. Tur hon bara ska flytta några avdelningar bort för då kan man krama på henne på gården. Stort tack Kristina för dessa år. ♥

_14A3294 blommor_

Idag önskade barnen att vi skulle åka på en liten shoppingtur till Linköping, sagt och gjort, vi tog en sväng dit. Men eftersom pappan i huset var med så blev visiten i Linköping inte alltför lång, han älskar inte direkt att gå i affärer. Han förstår inte varför man måste pilla och kolla på allt, men han är ju karl. Så jag passade även på att shoppa lite extra på nätet när jag kom hem till mig själv, Vilket va perfekt då jag fyndade lite odd molly som jag suktat efter ett tag..
Bland annat denna fina cardigan..
omo116m132_softrose

Visar det andra när det kommer hem=)

Leia har länge pratat om att hon vill ta hål i sina öron. Så idag kikade vi om det fanns någon som gjorde i Linköping. Vi hittade att de gjorde på en frisörsalong, så både Leia och Lowa tog hål i öronen. SÅ modiga tjejer.

_14A8371_14A8375 _14A8379 _14A8382 _14A8385 _14A8386_14A8380
Underbara ungar. ♥

Hoppas ni har en härlig helg och njuter av semester? Vi kommer inte ha någon direkt semester, men några strödagar, Och vi har bokat in en helg I Göteborg på fredag. Så nu räknar vi ner dagarna.. Denna gång ska vi inte bo på samma hotell som sist, utan vi ska prova på ett annat.. Visar er imorgon=)

All kärlek till er, tack för att ni finns.♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg