Lite update ♥

Hej på er! Kikar in lite snabbt innan jag går på mitt kvällspass! ♥

Jag känner mig riktigt trött idag så en ledig dag imorgon sitter fint, då blir det jag och kidsen. ♥ Några dagars ledighet fick vi till detta höstlov, är ni ledig tillsammans med era barn?

Måste visa er lampan som fått flytta in i vårt sovrum, tror jag missat er att visa den. Den är verklige så himla fin. Gjorde sig perfekt på bänken där. Nu saknas det bara lite mer detaljer. Fler sakar på väggarna oså. Men det kommer=)

Igår gick vi in i ny vecka med lilla mini i magen, v22. Nu känns det som det har gått lite fort. Helt plötsligt är det onsdag och ny vecka igen. Jag har känt henne sparka runt därinne i ett par veckor nu, och det är så himla mysigt verkligen. ♥ På kvällarna när man kryper ner i sängen kan man tillomed se sparkana utanpå magen och Rickard har också känt några ordentliga sparkar, så mysigt nu när han kan vara lite mer delaktig och också få känna det lilla livet ♥ Nyfiken på vem hon kommer likna när hon väl tittar ut sen. Men jag får snällt vänta några månader till, de gör jag så gärna. Men vi får väl se hur jag känner sen när jag är riktigt höggravid. Just nu tycker jag ändå att jag mår väldigt bra. Men jag käkar fortfarande en illamående tablett om dagen, och jag missade ta en igår, och det känner jag idag, så jag tror minsann att jag ska fortsätta ett tag till, vågar inte riktigt sluta med den helt. Får nästan lite ångest när jag känner att jag mår illa igen. Nog för att jag har förträngt det hela lite grann, men shit alltså,vill aldrig må sådär kasst igen.
Ska om några veckor också ta om mina sköldkörtelprover som uppföljning, fick ett brev på posten där de ville göra en uppföljning även om proverna såg bra ut sist. Tycker det känns skönt att de håller koll.


Lilla bulan gör några veckor sen. ♥

Önskar er en fin dag vänner!
Kram/ Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer