Graviduppdatering, Namnfunderingar och foglossning!

God kväll.
Har krypt upp i soffan ska tända lite ljus och slå på vår tid är nu, följer ni den serien? Så himla bra verkligen, blev fast första stunden vi såg den för några år sen måste de vara nu.
Idag har jag haft en dag med jobb hemifrån, passat perfekt idag då jag känt mig extra trött och sliten. ♥

Nog gör sig graviditeten påmind, men jag märker också när jag kikar tillbaka i bloggen att jag kände likadant sist jag var gravid i ungefär samma vecka. Det som jag tycker är jobbigast är när mina bröst bli så väldigt stora när jag är gravid, kan inte förstå hur stora de kan bli men får gå upp flera storlekar i bh, måste nog införskaffa mig en ny till snart. Vad brukar förändras mest hos er när ni väntar barn?
Annars tycker jag om att vara gravid, lilla kulan som börjat träda fram och alla rörelser man känner, det är så mysigt. Tänk att jag går in i v23 imorgon.
Något jag börjat känna av är foglossning, jag vet att jag hade väldigt ont i fogarna sist jag var gravid, men det kom så mycket senare, gillar inte att jag redan känner av det. Men jag har beställt hem ett nytt foglossingsbälte som jag hoppas är riktigt bra. Tänker att de kan vara skönt att ha det när jag går mycket i jobbet.

Men jag vet ju att de i slutändan är värt alla krämpor som man någonsin går igenom. Tänk att vi ska berikas av ännu en liten tjej.
Har börjat fundera lite på namn, men denna gång tycker jag det är riktigt svårt. Vad har ni för förslag på namn som passar ihop med våra andra tjejer? Tips mottages på bokstaven L ♥ När Leona låg i magen så hade vi Lykke & Luna som förslag. Men när hon titta ut var hon inget. Luna gillar jag inte längre, men Lykke tycker jag fortfarande är lite fint. Men jag vet inte om vi är överens om det jag och Rickard.. Kan ju vara en fördel om man är det.

Igår smet jag upp på jobbet och åt frukost på BB, en av mina vänninor har fått sitt femte barn, och när jag visste att de låg däruppe så var jag tvungen att smita iväg och gosa lite med bebisen. Han var så himla söt, och det känns galet overkligt att vi snart själva har en egen. Det var förresten dom som tog över vår gamla Bugaboo donkey vagn. Han kommer åka som en prins i den! =)

Så nu ska vi ge oss in i vagndjungeln, tänker att vi faktiskt kanske skulle åka och kika på lite vagnar imorgon. Även smygkika lite på olika typer av babyskydd. Läste någonstans att MaxiCosi vann bäst i test 2019 av råd och rön. Så det vill jag kika extra på.
Tycker alltid att det är lite svårt , men förhoppningsvis så blir jag klokare efter morgondagen! =) Sist hade vi besafe, vilket jag var nöjd med då!

Babyskydd med insats kommer jag definitivt ha igen, hur jag klarat mig utan det förr förstår jag inte!

Hittade gamla bilder från första promenaden med Leona i vagnen, kan inte förstå hur liten hon varit. Nu är hon verkligen en egen individ med ett otroligt humör om hon inte får som hon vill, då kommer stora krokodiltårarna! 😉

Ha en fin kväll! ♥
Kram/ Angelica

14 reaktioner till “Graviduppdatering, Namnfunderingar och foglossning!

 1. Tufft med foglossning. Jag hade det me båda mina. Men absolut tuffast med andra då jag ju hade en liten bebis redan som jag bar på. Hon började inte krypa förrän 1 månad innan lillebror kom. O bära henne, bilbarnstol o allt o va höggravid med foglossning fattar jag inte hur man pallade ? Men man gjorde det helt enkelt, hade inget val hur tufft det än va! Hoppas bältet hjälper för dig!? Jag tyckte det va skönt o ha det. Jag använder det fortfarande faktiskt ? fast jag ej är gravid. Men har fortfarande problem med mina fogar fast barnen snart blir 8 o 9 år. Det har med stor sannolikhet o göra med min sjukdom, eds som jag har. Har hypermobilitet, överrörlighet, o är alldeles för rörlig för mitt bästa!! Är så mysigt o få följa sin graviditet?, spec då jag själv inte kan få fler. Ett val jag självv gjort pga sjukdomen visserligen. Men har accepterat det o tycker det är kul o se andra få barn!?
  Tack för att du delar med dig ?

  1. Åh tack snälla du för din fina kommentar. Förstår du har det tufft med din sjukdom 🙁 men tycker ändå att du verkar så stark o positiv!
   Tack för att du lämnar dina kommentarer och vill följa oss <3

 2. Lexie och Lilly är fint tycker jag.
  Foglossning är ju inte jul alltså!!! Kunde knappt resa mig i slutet på andra graviditeten, blev halvt sjukskriven också sista månaden jag jobbade. Bara ut o gå med stora killen gick ju sååå långsamt och hade så ont. En gång kunde jag knappt gå hem, då jag gått alldeles för långt.. Men snart blir de bebisverksad igen ?

  1. Tack för tipsen , nä alltså foglossningen kan man ju gärna va utan.. men åh , spännande med bebisverkstad för eran del, lycka till hörrö!! <3

  1. Men visst är Lykke ganska fint ändå , börjat gilla det igen 🙂
   Ja de andra två är också så fina! Tack för dina tips <3

 3. Det raraste flicknamn jag vet är Lillemor men kunde inte kalla nån av mina egna döttrar då min kusin som bodde på samma ort döpte sin tös till det. Nu hoppas jag på barnbarn som får det namnet men man får ju inte bestämma det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer