Livet och allt däromkring.

Påbörjade detta inlägg igår visst, men jag var verkligen så trött att jag visst somnade.Har haft några väldigt intensiva och tuffa dagar full av oro. Livet kan verkligen va så otroligt skört ,väldigt fort och man får verkligen en riktigt tankeställare. Jag har ätits upp av oro inifrån och ibland har minuter känts som en evighet..

Väntan och gos ❤️
Testade min nya klänning som jag fullkomligt älskar, visst är den fin…

En solig dag på stranden i goda vänners lag fick vi till också. Sen dess har regnet bara öst ner, saknar förra årets sommar <3

Hoppas att vädret tillåter fler sånna dagar innan semestern är helt slut, 

Nu ska vi käka lite frukost o börja dagen.

Hoppas ni mår fint! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg