Lucies 2årsdag och vi pyntade kalaset med detta. Dessutom grym rabattkod till er.

-Reklam i samarbete med myperfectday.se-

Hej. Som jag nämt tidigare så firade vi Lucie med släkt i lördags här hemma. Sist hon fyllde så var vi utomhus, men detta året var det inte alls lika skönt väder. Eftersom vi har snö. Så det kändes fint att man kunde vara inomhus. ♥ Lite mer normalt mot hur världen varit tidigare.

Eftersom jag älskar att pynta lite extra vid kalas så beställde jag hem massor fint från min favoritbutik när det kommer till kalas. Myperfectday.se , som har så mycket fint. Både för kalas, babyshower och bröllop. Produkterna är dessutom i väldigt fin kvalité. Något som är så himla bra också är att de har kategoriserat upp efter teman så man enkelt kan kika efter vilket tema man skulle vilja ha till kalaset. Därför känns det extra roligt att jag nu kan erbjuda er en fin kod på deras hemsida. Fram till fredag 4/3 så får ni 15% rabatt på ett helt köp, om ni använder koden: ANGELICA15 . 

SÅ passa på nu att kika extra på alla fina produkter som dom har, så ska jag visa upp mina favoriter nedan.

Lucie älskar verkligen Greta Gris, så det kändes givet för mig att ha något med Greta gris på hennes födelsedag. Då föll det helt enkelt på att försöka mig på att göra en egen tårta med det temat. Så därför beställde jag hem sugar paste i flera olika färger som passade för det jag hade tänkt.

Jag beställde en mix med pastellfärger som ni hittar HÄR

Sen beställde jag även enstaka färger som jag behövde 🙂 Ni finner all deras sugar paste här. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med denna, har köpt andra sorter tidigare som jag inte alls tyckte var lika lätt att arbeta med. Så denna kan jag verkligen varmt rekommendera.

Sen beställde jag även så otroligt fina ljus. De var lite extra långa och hade perfekt färg tyckte jag. Ni finner dessa HÄR 

Tillsammans med temat för Greta Gris så bestämde jag mig för att matcha med pastellfärger och regnbågstema.

Det fanns en uppsjö av perfekt produkter för detta, vill ni komma direkt till deras regnbågstema så finner ni det HÄR. ♥

Ni ser ju hur fina servetter och muggar. ♥

Jag älskar verkligen hur man kan matcha så att allt passar, tillomed muffinsformar och pastelligt och gott strössel.

 

Nu ska jag visa er resultatet på allt vi bakade och det vi bjöd på . =)
Ballongbåge kändes givet med pastelliga färger. Vill ni kika mer på denna hittar ni den HÄR. 

 

Samt sjävklart en sifferballong, det har blivit en tradition här hemma som alla uppskattar och gillar. Jag köpte denna.

 

Födelsedagsbarnet var mer än nöjd över sitt kalas och över sin sifferballong, som är lika stor som henne själv=)


Beställde även hem engångsskedar, det är ju verkligen så smidigt, och dessa föll mig i smaken även utseendemässigt.
Ni kommer direkt till dom, HÄR.

Här kommer resultatet av tårtan, måste väl säga att jag är ganska nöjd med tanke på att de var första gången vi gjorde sånna figurer 🙂

Dom fina muffinsformarna gjorde vi goda muffins och dekorerade med pastellströssel. Denna box hittar ni till HÄR 

 

Glöm nu för tusan inte bort den fina koden som ger er 15% rabatt på ett helt köp hos myperfectday.se 

Koden ni ska ange i kassan är ANGELICA15, happy shopping.
Nu räknar Leona ner tills hon fyller år i maj, hon har kikat in Unicorntemat, Herregud det är SÅ fint. Kika på detta temat HÄR

Hoppas ni gillade inlägget och blev riktigt inspirerade. I nästa inlägg ska jag uppdatera er lite kring graviditeten, har inte alls haft en bra dag när det kommer till den känner jag.

Stor kram / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer