Mumsiga semlor, graviduppdatering, foglossning och fint bud.

Solen skiner ute, så himla underbart. Igår var det fettisdagen så det firade vi förstås med lite semlor.
Vi gillar lite olika fyllningar här hemma , några här hemma vill äta med vanilj, och sen köpte jag små semlor till de små barnen. ♥

 

Imorgon är det torsdag och ny vecka för lillasyster i magen igen. Det går verkligen så himla fort. Min foglossning har blivit sämre och jag är egentligen inte speciellt förvånad med tanke på hur den var sist jag var gravid. Men som alltid så har jag väldigt svårt att inse att jag är begränsad. Det blir jobbigt psykiskt att inte va sig själv i kroppen. Samtidigt som jag verkligen vill njuta av att vara gravid. Det är bland det bästa jag vet på ett sätt 🙂 Förutom alla krämpor då, så är det ju väldigt mysigt.
Det är många här hemma av tjejerna som längtar efter lillasyster och tycker det är mysigt att känna hennes små buffar i magen. ♥

Det är så himla mysigt att dela det med alla barnen, och det ska bli väldigt intressant att se hur Lucie kommer reagera när det kommer en liten bebis till familjen. Men vi har en stund på oss att förbereda henne. Det har aldrig varit någon avundsjuka från Leonas håll när Lucie föddes, det har bara varit kärlek, så kan hoppas det blir så även denna gång. Men man vet ju inte alls hur Lucie kommer reagera. ♥

Gällande foglossning så har jag en tid hos en fysioterapeut nästa vecka, jag har också fått tid till en läkare, men på kvinnohälsan i Linköping, vet inte om det beror på att det är dåligt med läkartider här kanske, Så får vi ta det därifrån, minns inte exakt vilken vecka jag blev sjukskriven för foglossning med Lucie, men kan tänka mig att det är ungefär samma. Så hoppas på att får bra hjälp.
Har också börjat få lite sammandragningar, inte som gör ont, men ett par gånger om dagen får jag det. ♥ Men det är ju inget konstigt att man kan få det, Kroppen övar och förbereder sig helt enkelt.

Älskar att boa och förbereda inför bebis, när Lucie skulle komma hade vi redan köpt vagn i vecka 20, där är vi inte riktigt än. men små grejer har vi börjat köpa. Sen häromdagen fick jag ett sånt fint bud från undermyskin som jag måste visa er. ♥

Ser så fram emot att få testa dessa produkterna. Flaskorna är ju förövrigt så himla fina. Och fick en gosig lite kanin,frågan är om bebis kommer få ha den i fred dock från sina systrar, den är så himla mjuk och gosig.

Stor kram/ Angelica

En reaktion till “Mumsiga semlor, graviduppdatering, foglossning och fint bud.

  1. Tiden den rusar på snabbt, helt plötsligt är det dags för en ny liten människa komma till jorden.
    Vilken gullig kanin det förstår jag om de andra vill ha den. Vilken fin tårta du gjorde och så underbara färger till kalaset.
    Må väl/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer