Miffy blev den perfekta nattlampan.

God morgon finisar. Hur har ni det? Jag längtar som en tok efter våren men utanför öser snön ner. 

Springer runt som en liten yr höna på morgonen och stressar… Håret står åt alla håll och förra veckan gick min plattång sönder, och har inte hunnit fixa någon ny! Jag får väl vara yvig i håret på banken! :p
  Minns ni att jag eftersökte nattlampa till Leia, igår fick en Miffylampa flytta hem till oss. Den är så söt och barnen blev överlyckliga. Så himla bra för att man kan ställa in ljuset i olika lägen och därför passade den bra som både nattlampa och vanlig lampa!  🙂
Nu ska jag stressa vidare, kikar in senare efter banken. <3

Kram/ Angelica 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg