Spännande nyheter som ni inte får missa och bröllopsinspiration.

Godkväll finisar.
Hur har ni det? Hos oss fortsätter sjukstugan, det är ju tametusan helt otroligt. Lowas koppor har nu torkat och hon är redo för en dag på förskolan imorgon, hon längtar efter att få leka med sina kompisar <3
Dock ringde dom från Leias avdelning idag och sa att de hade tagit tempen på henne och det visade 37.8 som ändå är ”lite” feber. Hämtade hem henne. Men sen har det inte varit något. Så egentligen skulle hon kunna gå imorgon igen, men jag tänker att hon får vara hemma en dag extra så det inte kommer tillbaka någon konstig feber.
Detta är andra gången jag har hämtat henne med lite feber, men sen blir det inget mer av det. Konstigt det där.
Skönt det inte blev värre. Håller alla tummar för att vi får hålla oss friska nu!

Satt och kollade igenom gamla bilder och inspireras inför kommande bröllopssäsong.. Både kameran och jag längtar.
bride_
Det är något magiskt att få dela dessa stunder tillsammans med de blivande brudarna, spänningen innan, fjärilarna i magen och förväntningarna på det som komma skall. Behöver jag ens säga att jag väldigt ofta gråter en skvätt bakom kameran? 🙂
bride__ bride_1
bride2

Dessa känslor när man ser sin blivande man  för första gången på dagen D.
bride3 bride6

bride_#4 bride_4 weddingDet känns så overkligen och ovant att jag också kommer stå brud detta år.. Tanken är ju så iaf, dessvärre har vi inte kommit så långt i våra planer som jag önskat . Det har kommit en hel del andra saker emellan. Men vi är på gång 😉
NU till något helt annat, men som är SÅ roligt. Jag har under en längre tid haft kontakt med en leverantör som jag länge spanat in. När jag fann deras produkter så blev jag förälskad direkt. Så det är med glädje jag kan berätta att jag satt hela kvällen igår och la en härlig order på dessa som snart kommer in till oss. Vi har så mycket spännande nyheter pågång. Men lite hemlisar håller jag på 😉
Men jag tänkte visa en liten tjuvkik av vår nya leverantör. Vi välkomnar Cristina Re till oss <3
coffewowmug_blushVad tycker ni? 🙂 Detta är en liten tjuvkik på det som kommer, jag kommer visa er mer när vi fått hem det. Just nu inväntar vi leverensbesked.. Känner mig nästan lite som ett barn på julafton. <3 Så fort vi vet att porslinet är påväg till oss så kommer ni kunna hitta det HÄR!

Imorgonbitti har vi ett inplanerat möte på banken. Jag känner mig pirrig och förväntansfull inför det också. Berättar mer imorgon  🙂

Ha en fin kväll alla fina <3
Kram/A

 

 

En reaktion till “Spännande nyheter som ni inte får missa och bröllopsinspiration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg