Mitt i skogen, och gammal vänskap!


Hej på er! Hur har ni det? Vi har hunnit med en liten promenad i skogen idag, mysigt och vi stötte på får som barnen blev förtjusta i. Passade på att fota lite bilder ett kommande samarbete.

Här hemma känns det mesta lite kaos just nu, Leia har varit hemma en vecka och varit förkyld och klättrar snart på väggarna, samtidigt som hon är rastlös så har hon också mycket plugg att göra, tycker det är bra att de får hem så att de inte hamnar efter alltför mycket. Men samtidigt är det verkligen en hel del som de får hem, och som förälder tycker jag det är svårt att få till allt och att faktiskt kunna hjälpa till ordentligt, jag kan ju inte ens räkna tex på det sättet de gör idag, helt annorlunda verkligen mot när man själv va mindre:)


Sen blev Lucie också lite snorig och fick lite feber natten till fredagen, den natten sov vi inte alls mycket här hemma, kaos verkligen. Ibland sätts verkligen livet på prov känns det som och känslan av maktlöshet infann sig, att inte känna sig tillräcklig för alla.. åh så världens sömnbrist på det. Herregud som jag längtade till att lägga mig och sova igårkväll. Fick dessutom sovmorgon till 9 idag, det behövdes och de var SÅ skönt att sova ifatt alla timmar, när man har sömnbrist så känner man sig nästan lite bakis. 😛 Ingen trevlig känsla direkt haha. Men glad över att vi fick sova bättre inatt, även om det känns väldigt segt att fler blir förkylda här hemma.

Måste berätta en rolig sak, en gammal vän som jag umgicks med för 10 år sen hörde av sig till mig på Facebook, Så otroligt roligt verkligen att få upp kontakten igen, hon har gjort en hel del resor och bott på olika ställen sedan vi umgicks sist, men nu bor hon inte alltför långt bort och så fort vi är friska här hemma har vi bokat in att vi ska ta en kaffe!
Tänk vad roligt att få träffas, sitta ner och prata igenom vad som hänt de 10 sista åren, det är ju en del när man tänker efter.=)
Det ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot att vi snart får till den där kaffedejten. Så glad att hon hörde av sig och att vi fick upp kontakten igen! ♥

Nu inväntar jag att bulldegen ska jäsa, sist vi bakade bullar blev de så himla goda, och eftersom det är kanelbullens dag imorgon så passar vi på att fixa lite bullar så vi kan fira det!
Måste hålla oss sysselsatta.. ♥

Tittar in lite senare och delar med mig av receptet på bullarna, de blev så himla goda så jag skulle tipsa er om att testa och baka dessa! ♥

Stor kram!

En reaktion till “Mitt i skogen, och gammal vänskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer