Mitt lilla busfrö och inventering av bebis skåp.

Hej på er! Vaknade kl 07 imorse av en liten Leona som tassade in och kröp upp tätt bredvid, finns det något mysigare?
Jag hade tänkte försöka slumra till ett tag till men det gick inte, såfort man vakna måste man rusa till toaletten och kissa. Trots att man varit uppe ett par gånger på natten. ♥ Sen hade jag liksom vaknat till så jag kund inte somna om, men vi låg kvar och drog oss en stund innan vi gick upp och åt frukost vid halv nio. Det bästa med lediga helger.
Dock så jobbar Rickard idag.Men han började inte så tidigt utan han hann iaf med en lugn frukost tillsammans. Ibland är Leona väldigt tyst och då kan man minsann undra vart hon tagit vägen, idag hade hon smitit in i sovrummet och testat mina nya sakerna som jag fått i min julkalender.

Min goa lilla babbelkvarn♥ Hon är överallt verkligen, inte många lugna stunder tillsammans med henne, men så otroligt mycket kärlek och värme hon sprider♥

Jag och barnen har bara haft en riktig mysdag, jag har inte orkat göra så mycket mer, idag känner jag mig som en urvriden trasa, alla hormoner är precis utanför och jag gråter mest för ingenting. Har så mycket konstiga känslor känns det som, kan inte riktigt ta på dom, men tänker att det förhoppningsvis lugnar ner sig snart, alla dagar kan ju inte vara bra, måste Väl tillåta mig själv att krascha och komma ut starkare imorgon. Försöker göra små saker här hemma , men låter det mesta vara, det får helt enkelt vara en sån dag. Har inte gått ur pyjamasen ens, men visst är det tillåtet att ha sånna dagar också? Imorgon är iallafall Rickard helt ledig vilket känns väldigt skönt.

Kollade lite i skåpet i sovrummet, där jag förvarar lite av de nya sakerna vi köpt till bebis. Gjorde en liten inventering för o se vad vi behöver fylla på med. ♥

Hur söta är inte dessa små kaniner, hittade en tjej på instagram som gör dessa och hade väntat länge på att hon skulle lägga ut detta färger, så knyckte dom direkt när jag såg.

Kommer passa fint både i vagnen och i babyskyddet 🙂Den här lilla hängselbyxan eller vad man ska kalla det beställde jag hem för längesen från Zara, alltså hur söt är den inte, ser henne framför mig med en liten blöjrumpa liggandes.♥

Imorgon ska jag äntligen iväg och färga mitt hår, det var superlängesen jag gjorde det nu, jag brukar faktiskt färga det kanske en gång i månaden annars, men nu har det gått säkert två tre sen sist. Jag skulle egentligen vilja klippa av mig håret igen, till en liten längre page, men jag tror jag gör det efter att bebis kommit ut, Det är skönt att håret växt ner lite så man bara enkelt kan slänga upp det i en knut på huvudet när man är lat, som typ jämt.

Hur jag ska färga det har jag inte heller bestämt, men gillar ju att fortsätta på det beiga spåret.

Hoppas ni haft en fin lördag.
Puss på er / Angelica

3 reaktioner till “Mitt lilla busfrö och inventering av bebis skåp.

 1. Jag måste bara passa på o fråga dig nå helt annat. Du handlar ju lite från bubbleroom ? Vet du om det kostar o returnera varor dit? Hittar inget om det på deras hemsida ? är så sugen på o beställa en jacka. Men vill gärna veta vad det kostar o returnera innan jag beställer ? Har såklart mailat dom o frågat men det kunde ta tid innan de svara…
  Hoppas ni haft en fin helg!??

  1. Hej finis, det kostar 45kr att returnera ett paket, returnerar du alla varor i din beställning, så återbetalas öven fraktavgiften <3
   Glöm inte använda min kod 10AS för 10% rabatt om du beställer din jacka <3
   Hoppas du får en fin måndag! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg