Morgonstund har guld i mun..

Det här med att gå tillbaka till verkligheten efter en tids ledighet. Jag blir bara tröttare för varje dag som går denna vecka känns det som. Barnen sover och man får väcka dom när klockan ringer.. Men det kommer väl in i det snart. På ett sätt är det skönt att få igång alla rutiner igen och jag vet hur roligt barnen tycker det är att leka med alla sina kompisar på dagis. Det blir kramkalas både morgon och eftermiddag. 🙂

Men jag måste bli bättre på att förbereda kläder dagen innan. Alltså mina barn är helt galna när det kommer till kläder, de ska helst byta tusen gånger om dagen och det är speciella kläder dom har kommit på att dom ska ha. Om dessa kläder ligger smutsiga i tvätten så vill de helst att jag ska trolla fram. Dessa fajter gör mig lite lätt galen ibland.
Men jag vet att det blir bättre om jag förbereder och sen gäller det ju vara konsekvent och inte ge sig, men ibland orkar man ju inte ta fajterna? Och självklart märker ju barnen det också att dom kan köra med mig =P

Kom att tänka på en bild som jag tog på en familj för ett par år sen.. Jag hade en jätteroligt familjefotografering i Vadstena, och vi tog en riktigt sådär perfekt bild på hur verkligheten verkligen kan se ut.
Känner ni igen er? Närmare sanningen kommer man väl inte ?

_MG_6199
Jag fullkomligt älskar den här bilden och den kommer nog alltid vara en utav mina favoriter. Jag strävar efter att få det mest naturliga och äkta i mina bilder när jag skapar dom. ♥

I eftermiddag kommer jag känna mig som en helt ny människa, jag ska nämligen färga håret, har haft planer på att ev sätta in löshår? Jag har nämligen löshår liggandes hemma så jag är riktigt sugen. Vi får se hur jag gör, jag kommer iaf inte sätta i det idag dock 🙂

Hoppas ni får en härlig dag! Kram till er alla ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg