Kalas som blev kramkalas och kärt återseende..

Godkväll. Dagen har gått i ett och nu fick jag lite tid att sätta mig framför datorn och ge bloggen lite kärlek.
Efter att jag hämtade barnen på dagis så stressade vi hem , fixade till oss och åkte på kalas. Vi skulle fira Johnnie min systers sambo som har fyllt år. Först blev det lite korv med bröd och mys i väntan på tårtan. Men innan tårtan så gick min syster Felicia ut och skulle hämta lite jobbgrejer som hon skulle ha till dagen efter. Men tji fick vi. För det var inga jobbgrejer hon kom in med.

Utan in kommer hon med min lillasyster Alice som varit borta i Spanien sen två månader tillbaka. Hon hade lurat oss alla om när hon skulle komma hem (förutom Felicia då). När hon kom innanför dörren så var det så roligt att se min mammas min, jag har aldrig sett henne så förvånad.. Alla vi som var där blev nog ganska tagna på sängen för vi bara satt ett tag innan vi sprang fram och kramades och grät lite ♥ Det är så skönt att ha henne hemma igen. Även om vi inte träffas så ofta, det skiljer ju trots allt ett par år mellan oss och hon är en liten partypingla. Men jag måste erkänna att jag ändå varit lite orolig för henne när hon har varit där. Så det känns skönt att hon är på hemmaplan, och jag är SÅ fruktansvärt stolt över henne som har gjort allt detta, flugit själv och varit utomlands helt ensam. ♥

_14A9245 _14A9248 _14A9251 _14A9263 _14A9282 _14A9275 _14A9278_14A9251 _14A9269Välkommen hem min älskade lillasyster! ♥

Sen när chocken hade lagt sig så blev det tårtkalas, vi firade ju trots allt Johnnies födelsedag också! _14A9284 _14A9285
Tårtan som tydligen var gjort av hat enligt Johnnie. Dom hade tydligen varit osams ett par flertalet gånger när de hade bakat denna tårta. Den smakade iaf fruktansvärt gott och jag tyckte den var jättefin. Johnnie sa ”Tänk att en tårta gjord av hat kunde smaka så gott ” så jag blev lite full i skratt!
_14A9287 _14A9291_14A9292
Leia och mormor satte sig i trappen och pratade lite om dagen. ♥_14A9296 _14A9299

Det är så roligt att vara hemma hos Felicia & Johnnie för vart man än går så sitter det bilder på dom som jag har tagit. De är så himla fina tillsammans och jag hoppas att dom kommer va ihop länge och se till att barnen får kusiner. 😉_14A9311 _14A9317Lowa den lilla busungen fick tag i mormors telefon och Alice hade gått loss med min kamera… _14A9327
Jag och min älskade mamma. Vad skulle jag göra utan dig i mitt liv? Tänk att vi snart ska bli grannar. Vi längtar. Men ring för fan innan du kommer förbi, vi gillar inte oväntat besök haha 🙂

Nu ska jag ta mig i ett bad och slappna av lite. Mina vänner som känner mig blir nog lite full i skratt när de läser att jag ska bada. För det är något jag verkligen gör så himla ofta.

Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer