Mormor, min mormor!

God morgon, har du sovit gott?

Jag känner mig lite ur gängorna. Tråkigt, men jag skyller på vädret och årstiden, plus att man nog helt enkelhet är dränerad på energi.. jag hoppas den kommer tillbaka inom kort.

Idag ska vattnet dras i köket och imorgon ryker elen. Sen kan vi börja riva ordenligt i helgen. Ser inte fram emot en tid utan kök, men det kommer nog gå bra! ”jag kan ju för fasen grilla ” sa Rickard överlycklig igår. Mitt i snön? Ja jag låter honom hållas. Om han vill grilla någondag i kylan så får han♥

Jag ser fram emot bjudmat hos tant 1 & tant 2. Hoppas dom ser fram emot det också, dom har ju inte mycket till val haha.

Bjöd in mig till mamma igår, va lite sugen på att bli lite uppassad och få en igen kram , hon är rätt bra min mamma även om jag ibland kan bli tokig på henne också, när hon är sådär extremt jobbig och tjatig tex om oviktiga saker. Men det hör kanske till när hon är mamma , oftast är hon helt okej haha.

Leona va så trött precis innan vi åkte hem, så pyjamas på och lite gos med mormor så somnade hon sött. Jag saknar min mormor lite extra, egentligen inget specifikt men jag hade behövt en liten kram av henne , och lite kloka råd och tips om livet. Hon är min hjälte. Hon har uppfostrat 7 barn i stortsätt på egen hand. Hon brukade alltid berätta historier när jag var liten om hur hon släpade på stora påsar med mat hem till huset. Hon hade ingen bil på den tiden och det måste varit tufft tänker jag..

Hon är garanterat himlens finaste ängel. Det var ju fan att cancern skulle ta dig så tidigt från oss. Jag minns mitt sista möte med henne, gravid med Lowa var jag.. hon hade så ont, yrade massor , hon hade nästan tynat bort  , hemskt att se vad sjukdomen kan göra. Usch min största rädsla tror jag.. försöker att inte tänka på det men ibland kommer det över.

Sista bilden på mormor & Leia ♥ här var hon fortfarande frisk.

Jag är så otroligt rädd för döden, har ni sett programmet Meltzer och döden? Väldigt spännande program, man inser hur bra man har det. Sen ska man inte behöva gå runt och vara rädd för döden hela tiden för tillslut blir man knäpp. Men man bör ha respekt.

Nu ska jag ta tag i högen med papper, som är alldeles för stor. Sen kl 11 ska vi på läkarbesök med Leona, sen slänga i mig lite lunch innan jag går på ett pass på neonatalen ♥

Var rädda om varandra. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer