Är det för att vi bor i ett hus?

Dagen har sprungit iväg i vanlig ordning. Lowa har följt med en kompis hem direkt från dagis och kommer snart hem. Lite ovant när en av barnen inte är hemma. man saknar ju ihjäl sig. Hon är så rolig Lowa, hon längtade till att få följa med hem till Melissa, ” mamma då kan du och pappa få egentid med era andra barn” Kära lilla unge,vad får hon alltifrån. Vi har ju sällan egentid, och anser väl inte detta som egentid, men det kom så roligt ur hennes mun. Hon bjuder alltid på många skratt det barnet. ♥
Jag hoppas hon har haft det roligt, men det brukar hon ha!

Har ni sett detta med att en nisse flyttar in? Det har snurrat ganska friskt på sociala medier. Jag tänkte faktiskt överraska barnen med att låta en liten nisse flytta in. Jag har köpt en liten dörr med tillhörande stege och brevlåda som jag har tänkt att jag ska måla någon kväll snart.
Vi har berättat för Leia att en tomtenisse har skickat ett mail till oss och frågat om han får flytta in hos oss och hålla koll på barnen åt tomten, så att dom sköter sig och håller sig snälla. ( Försöka går ju tänker jag ).
Leia tycker det är så spännande. Är det för att vi bor i ett hus som en nisse vill bo här?
Hur kommer han in? Behöver han en kod till våran dörr? osv osv. Så tänker att det här kan bli en liten roligt grej. Så får barnens fantasi flöda! ♥

Så jag ska sätta mig en kväll snart och måla detta och sen kika ut en bra plats som nissen ska få bo på. Tänk detta kanske gör att barnen verkligen sköter sig ända fram till jul; )
I annat fall tycker jag att den är en liten rolig grej =)

Sen detta med julklappar, samma visa varje år, vad fasen ska man köpa till barnen? Vill gärna köpa något ordentligt , inte för dyrt men inte massa småkrafs som bara blir liggandes iaf. Ska försöka att inte skämma bort barnen alldeles för mycket, det brukar ju oftast bli så ändå, men ska försöka. Det blir oftast så att de knappt hunner öppna det ena julklappen förrän de river upp nästa. Jag vet inte hur det brukar va hos er.

Nu ska vi snart åka iväg till mamma, vi bjöd in oss själva på lite mat, hoppsan!
Sen ser jag fram emot att mysa i soffan ikväll, ska försöka sova tidigt, imorgon blir det ett pass på Neo. L ä n g t a r! Får se hur många bebisar det ligger inne nu, och om det är någon familj kvar sen sist jag var!
Ta hand om er!

Puss & Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer