Mumsiga nutellagranar och vattkoppor!

Lördagkväll från vår sjukstuga. Igår gick dagen i ett, jag jobbade på Neo igår och kom hem sent på eftermiddagen pga dåligt väglag plus att jag stod i kö pga en olycka, men jag blev inte såå sen till dagis som jag trodde, men hann precis i tid att hämta upp maten vi hade beställt online från maxi. Till kvällen när vi kom hem åt vi årets första julbord.
Jag är egentligen inget stort fan av just julmat, men ett litet såhär innan jul är smarrigt, och sen på julafton, sen är jag mättad av det hela. ♥

Och på tal om sjukstuga, denna hösten vet jag inte hur mycket vi har vabbat, det har ungefär sett ut att barnen går en vecka på förskolan sen vabbar vi två, sen går de en igen och sen vabb. Och inget undantag denna gång, igår när vi kom hem kändes Leona varm och jag tog tempen, 38 i feber, och efter en stund kom hon och undrade om hon hade en vattkopp på kroppen, o mycket riktigt, var det en liten kopp, för när jag inspekterade mer så hade några till på kroppen. Idag har hon ännu fler en tänker att det kunde varit värre, men vi får väl se hur de kommande dagarna blir. Tycker så synd om henne för det kliar, köpte ett medel på apoteket , men har också fått mycket tips om potatismjöl, så ska köra det också.
Så nu inväntar vi bara på att Lucie också ska få det, men osäker på när de blivit smittade, kanske Leona smittar Lucie, nu eller så har hon också blivit smittad på förskolan, vet ju att det är ganska lång inkubationstid. Så vi får väl se om det blir samtidigt eller ord eller avlöser varandra..  Håller alla tummarna för att vi kanske är friska på julafton iaf. ♥

Så mitt i sjukstugan så har vi sysselsatt oss med lite bakning. Denna gången provade vi på att göra små nutellagranar på grillpinne, hur söta blev de inte? Det var otroligt enkla och göra, och väldigt goda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har delat en film på min instagram hur jag gjorde ni kan titta på den HÄR. Och följer ni oss inte där, får ni väldigt gärna göra det också ♥

Tänker att vi inte kommer göra så mycket annat den här helgen, kanske njuta av snön innan den smälter bort helt.

Vet ni, förresten så tror jag att jag kände en liten rörelse igår från bebis i magen, lite fladder som jag tänkte undra om det var något… så kände jag två gånger till, så är säker på att de va liten rörelse… Hur fantastiskt. precis vad jag behövde med mitt nojiga huvud. ♥

Känns inte alls som det var längesen nu som vi tog det där testet…. som visade ett plus. ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas ni får en fin helg, och imorgon är det tredje advent. ♥
Kram/Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg