Nytt utseende, bebis v15+0 och har ni hört talas om spökveckor?

Godkväll..

Igår när jag skulle kika in här och skriva ett par rader så märkte jag att bloggen tyvärr hade kraschat, jag kunde inte logga in och jag hade även fått ett mail som jag inte riktigt förstod. Jag är verkligen inte så tekniskt lagd när det kommer till just sånt här, men som tur är så har Rickard jobbat med just detta tidigare, så lyx för  mig så kan han oftast alltid fixa. Paniken inombords när man inte vet om allt går att rädda, ett tag var alla inlägg borta tillexempel. Jämfört med mycket annat så är ju det självklart ingen stor grej, men det finns ändå inlägg långt bak i tiden när jag började blogga, sådär 2009 när jag väntade Leia. Så jag hade faktiskt lite panik när jag inte visste om allt skulle finnas kvar.
Men som tur var gick allt och lösa och nu så är bloggen igång igen. ♥
Dock är det lite justeringar som ska fixas som vi inte hann med igår, men det kommer vart efter, så jag hoppas ni har lite tålamod till det  🙂

Idag känns de som att dagen har gått i ett här hemma, mycket att knyta ihop och mycket att göra och fixa inför julledigheten som börjar snart, förstår inte att barnen snart går på julledighet, mysigt ska de bli. Jag kommer vara ledig så gott som hela jullovet, då jag la in om semester , men några jobbpass blir det. Men det ska ändå bli skönt med lite ledighet, men det innebär också lite extra jobb nu såhär innan. ♥ Men det får det vara värt. Hur kommer ni fira jul ?

Vi kommer åka iväg på fm för att sen åka hem och vara hemma eftermiddag och kväll, jag gillar egentligen inte att åka runt och stressa, men detta blir det bästa för oss. Att ta hem klippt hela släkten hem är inte heller ett alternativ, vet att vi gjorde det något år, jag var gravid det året också, och det va ingen hit, jag stressade verkligen ihjäl mig för allt. Så ,jag tror verkligen det kommer bli bra så som vi bestämt. Något extra roligt var att min mamma fått semester på jul också så att hon kan komma hit och fira, det ska bli mysigt. ♥

Nu till något annat mysigt. Torsdag betyder ny vecka för lilla bebis i magen. Idag går vi in i vecka 16 ( 15+0)
Nästan så jag just nu tycker att tiden springer lite iväg, samtidigt som det står lite still.. Jag mår oförskämt bra just nu.. illamåendet och kräkningarna är i stortsätt borta. Jag måste tänka på hur har äter och dricker osv, och ibland kommer illamåendet, men inte alls som tidigare. Mestadels mår jag så bra att jag tillomed glömmer bort att jag är gravid. Det skulle väl vara att jag blir så fruktansvärt anfådd när jag gör något, då blir jag påmind. ♥
Så tacksam att jag mår bättre, samtidigt som då istället blir nojig att det är något som är fel. Så himla knäpp man är egentligen. Men detta är något jag inte känner igen, de andra graviditeterna känns det som jag alltid har kunnat falla tillbaka på att jag mår dåligt. Men jag försöker göra mig själv den tjänsten att njuta av att jag faktiskt mår bra. Men jag har också fått till mig något som kallades för ”spökveckor”. Har aldrig hört det ordet innan, men efter att jag fick höra det så googlade jag, och oj vad vanligt det var..
Har ni hört talas om detta, eller kanske upplevt? Ni får gärna berätta er historia i kommentarerna. =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Såhär ser den lilla kulan ut just nu, jag har inte börjat känna rörelser ännu, men hoppas att jag kommer göra det inom kort, det skulle kanske kännas lite tryggare. Sen ser jag fram emot rutinultraljudet som blir i början på januari. 🙂
Jag har varit SÅ bombsäker på att det är en till liten tjej därinne, men nu när jag tycker att jag mår lite bättre än med de andra barnen, så börjar jag ju tveka på magkänslan, kanske är det en liten pojke där inne. Det ska bli spännande att se, blir lika glad för vad det än är. ♥

Tror jag ska gå tillbaka i bloggen och läsa lite hur jag mått dom andra gångerna under samma vecka och jämföra lite, kan ju vara så att jag har förträngt.

Nu måste jag försöka sova lite, imorgon är det jobb på US som gäller och klockan ringer i ottan.
Sen tar vi välförtjänt helg. ♥
Sov gott fina ni.

Kram

2 reaktioner till “Nytt utseende, bebis v15+0 och har ni hört talas om spökveckor?

  1. Tiden den går fort framåt ni har ju verkligen nåt mysigt framför er, ett nytt litet liv.
    Jag skrev innan till dig i bloggen att jag tror på en gosse men så klart det spelar ju ingen roll ,det viktiga är ett friskt barn.
    Ha en fin tredje advent/MH

    1. Ja men eller hur, så är det 🙂 snart är de jul och helt plötsligt nytt år❤️ ja det är så roligt när ni gissar, så ska de bli spännande och dela sen vad de är 🙂 tack jag önskar dig detsamma, ta hand om dig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer